Havoc 8 Napisano 8 Kwiecień 2006 Proponuje stworzyć teampccc który stworzy teleport do przesyłania paczek Będzie najtaniej...w eksploatacji o budowie wolę nie myśleć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
KamilM 0 Napisano 27 Kwiecień 2006 Heh, nasza kochana poczta znów mnie zaskoczyła Wysłałem wczoraj list do zioma, dałem na poczcie kobicie do okienka, ona jakieś stempelki itd. Niby wszystko ok, dziś rano sie okazuje, ze litonosz mi ten list do skrzynki wrzucił :/. A wszystko dobrze zaadresowane jest . WTF?? I jak tu się nie denerwować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 19 Maj 2006 Pomyli sobie nadawcę z adresatem, ot co. Kto powiedział, że pracownicy poczty powinni sięna tym znać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 19 Maj 2006 O, Anek wróciła. Gdzie się podziewałaś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 19 Maj 2006 A ja chciałem wysłać portfel listem..oczywiście nie można bo to nie są dokumenty! :/ No i jak się nie wkurzać skoro kase na bilet żeby do domu wrócić musiałem wydać na dopłate....6,50zł za 10gramowy list :/ A najfajniej babka sprawdziła zawartość, zaczęła list naciskać i zgniatać...a jakby tam było coś innego i mi to rozwaliła? o tym już nie pomyslała głupia :/ Wogóle kto dał takie zasady że w liście może być tylko papier :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 19 Maj 2006 Co? Ja listem wysyłam np książki(wkładam w koperte bąbelkową i nadaje jako list) i gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 20 Maj 2006 No ja właśnie też w bąbelkową włożyłem i się głupie babsko pluło :/ Wkurzyła mnie, ale nic, po sprawie i tak 40zł na plusie jestem Głupi portfelik (2szt.) dragon ball za 20zł jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MILANS 30 Napisano 20 Maj 2006 ja w liscie poleconym wysyłam coolery na proca. kiedys mi powiedziała że nie mogę wysyłać listem rzeczy o wartości handlowej. ja jej na to ze zawartość koperty nie posiada żadnej wartosci. ale od tego czasu wysyłam w innym urzędzie i nie robią najmniejszych problemów. jedynie marudzą ze zbyt duzo przesyłek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 20 Maj 2006 Chyba sie powinni cieszyc ze duzo maja przesylek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 20 Maj 2006 Chyba sie powinni cieszyc ze duzo maja przesylek... <{POST_SNAPBACK}> Chyba nie nadążają przeglądać ich zawartości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 20 Maj 2006 Hehe dokładnie Muszą sprawdzić co gdzie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 11 Czerwiec 2006 O, Anek wróciła. Gdzie się podziewałaś? <{POST_SNAPBACK}> Zagubiłam się w czasoprzetrzeni:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Napisano 19 Czerwiec 2006 Z pocztą różnie Panowie. Raz przysłali mi paczkę za pobraniem do domu z powrotem i gdyby nie to, że moja matka nie za płacila bo ma zasade ze jak do mnie to nie placi, to by zaplacila za moja paczke ktora ja sam wyslalem ;-) dziwne co ? szybkosc.. roznie... przelew z poczty (kto to robi ?) - zwykle nastepny dzien po wplacie, gora ten kolejny. wysylka prio: zwykle dochodzi n 3 dzien od dnia wyslania, ale zdarzylo mi sie, ze wyslalem paczke jednego dnia i nastepnego dnia byla przed poludniem byla na miejscu polozonym blisko 200 km od mojej poczty ;-) bardzo bylem zaskoczony pozytywnie. Generalnie, poczta polska mnie denerwuje a inaczej mowiac wk..mnie., raz mi nie chcieli odwolac jednej sprawy, a mialem do tego prawo, ale stare baby na poczcie wiedza przeciez lepiej poza tym byla 17sta wiec sie Paniom spieszylo, bo bo jak..one o 18stej wychodza a gdzie kawka przedwyjsciowa?...w taki sposob stracilem w pewny sposob 160 zeta i parenascie groszy zeby poczta polska oferowala monitoring paczek na necie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi