Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 mamy rowny 1000, z tej okazji dajemy bana osobie ktora wlasnie ma numer 1000-czny czyli CIAPEL hehe bravo -dobrze mowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 4 Listopad 2005 Kurcze, właśnie otwierałem podobny temat. Ale Twój był pierwszy, więc niech zostanie Ze swojej strony gratuluję tysięcznemu użytkownikowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 hehe tak gratulujemy - ban hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 4 Listopad 2005 Zarejestrował się, ale nic nie pisze. Jakby każdy z użytkowników chociaż dwa posty tygodniowo pisał... ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2005 Albo rocznie chociaż... Dacikowi gratulujemy tysięcznego posta!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 4 Listopad 2005 Polakom gratulujemy Dacika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2005 Rosjanom gratulujemy Polaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 a Amerykanom Green Day'a - nie dam Wam spokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 5 Listopad 2005 Skopałeś - miałeś dopisać komu gratulujemy Rosjan - widzisz - nie masz kompletnie poczucia humoru . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 5 Listopad 2005 hehe no nie mam dlatego własnie bo śpiszz w pufie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 5 Listopad 2005 Zarejestrował się, ale nic nie pisze. Jakby każdy z użytkowników chociaż dwa posty tygodniowo pisał... ech... Byłoby wspaniale... Ale sporo nam do tego brakuje Dacikowi gratulujemy tysięcznego posta!! Gratulujemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 5 Listopad 2005 Hm, zupełnie jak w Titanicu... "Będą gratulowali sobie, że są panami świata" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 5 Listopad 2005 Sammy... musimy gdzieś założyć taki temat. Przynajmniej posty będą lecieć, a może ktoś nowy się przyplącze... im więcej zabaw na forum tym więcej użytkowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 5 Listopad 2005 w statsowaniu to to ja jestem dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi