Qba 4 Napisano 23 Październik 2005 Wy sobie siedzicie na konferencji i gadacie na tematy dotyczące PCC a ja tu sam siedze i myśle co jeszcze napisać, czy to jest sprawiedliwe? Ide coś napisać mądrego, narta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 23 Październik 2005 Niech to Cie dopinguje do mądrych postów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 23 Październik 2005 heh, wszystko fajnie, ale jak Wy robicie konferencje to z kim mam "konkurować" o jakość postów i wymieniać zdania? z samym sobą? Jestem chyba jedyną osobą spoza redakcji co pisze regularnie, nie mówiąc już o tym jaki jestem lubiany(joke ) a poza tym są jacyś nowi, np. bolognese?Kto to w ogóle jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 23 Październik 2005 pisz ładne posty - odpiszemy po konferencji a bo jo wim - jakis nowy chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 23 Październik 2005 właśnie... też się potem odezwę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 23 Październik 2005 łee tam, ja nie dziecko żeby czekać aż "lepsi?" bracia odpowiedzą, ideszukać obudowy bo chce kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 23 Październik 2005 Dlaczego lepsi, po prostu od czasu do czasu musimy się spotkać, żeby omówić przyszłość pccentre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 23 Październik 2005 dobra dobra misQ wierze , troche za ostro powiedziałem ooo uwaga, prezydentem został........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 23 Październik 2005 no ku*****a, no to cała Polska w rękach Kaczorów, mamy prze***e brawo ;/ PS. Zapomniałem, chciałem pogratulować tym którzy zrobili nam super trójke we władzy czyli Kaczor, Rydzyk i najlepsze czyli Lepper! Dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 24 Październik 2005 a poza tym są jacyś nowi, np. bolognese?Kto to w ogóle jest? Jeden z nowych redaktorów no ku*****a, no to cała Polska w rękach Kaczorów, mamy prze***e brawo ;/ PS. Zapomniałem, chciałem pogratulować tym którzy zrobili nam super trójke we władzy czyli Kaczor, Rydzyk i najlepsze czyli Lepper! Dziękuje Szkoda gadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 24 Październik 2005 Niestety, stało się zobaczymy co z tego wyjdzie, oby coś dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi