Sammy-s 0 Napisano 5 Listopad 2005 dobre!! <lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 5 Listopad 2005 lubicie sie ze mnei smiać co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 6 Listopad 2005 Siur, że jes... oczywiście nie tyle z Ciebie, co "śmiać"... śmiech to przecież zdrowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 6 Listopad 2005 A śmianie się z Ciebie wyjątkowo dobrze nam wychodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 6 Listopad 2005 a to się śmiejcie Pufiarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 6 Listopad 2005 Sie nie ma co śmiać i wyzywać od pufiarzy, tylko do roboty brać. Za obrażanie redakcji Qba został komisyjnie zobligowany do rozprowadzenia cudownej wiadomości o jedwabiście świetnym portalu internetowym jakim jest niewątpliwie PCCentre.pl. Dowody (czyli np. linki do for, na których to uczynił itp. itd.) może zamieszczać tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 6 Listopad 2005 hehe obraziłem Cię pufko? Ja już tyle dla Was zrobiłem Ale zobaczysz że Was rozreklamuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 6 Listopad 2005 Ja myślę... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 7 Listopad 2005 a ja się aż boję - no bo jeśli ściągnie do nas więcej osób z takim poczuciem humoru, to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 7 Listopad 2005 Lepiej, żeby ściągnął więcej osób. Potem najwyżej się tych niesfornych pobanuje P.S. Jakby ktoś miał mnie źle zrozumieć - to był dżołk! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 7 Listopad 2005 jak ściągne więcej osób co W OGÓLE mają duże poczucie humoru to będzie to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 7 Listopad 2005 no tak - bo to ja jestem takim smutasem i tu nie pasuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 7 Listopad 2005 hehe jasne jakbyś był smutasem to bym Cie nie wyzywał od puf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 7 Listopad 2005 Wyzywał... czyli jednak nas obraża Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 7 Listopad 2005 wyzywa w sensie pozytywnym -jeśli takowy jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 8 Listopad 2005 No właśnie. Pytanie godne miszcza taj-czi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianos 0 Napisano 11 Listopad 2005 Widzę, że na tym forum nadal są takie genialne tematy jak na starej wersji Z waszej dyskusji to tylko rozrywkę wszelkim gościom zapewniacie hehe. Jak to czytam to wytrzymieć nie mogie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 11 Listopad 2005 widze że zaczynasz marudzić tak jak robił to Michasiek ,spokuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianos 0 Napisano 11 Listopad 2005 Ja nie marudzę tylko stwierdzam fakty a to kolosalna różnica Zresztą ja i Michasiek możemy marudzić bo mu mamy specjalne względy w redakcji, zresztą sami sie przekonacie bośmy z Markiem stworzyli klub i on to potwierdzi (chyba ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 11 Listopad 2005 buehehehehe jasne a o jaki klub chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianos 0 Napisano 12 Listopad 2005 buehehehehe jasne a o jaki klub chodzi? <{POST_SNAPBACK}> No taki klub od marudzenia Dlatego my możemy hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 12 Listopad 2005 Tak Ci się tylo wydaje :] "hehe" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 12 Listopad 2005 pomarudzmy razem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianos 0 Napisano 12 Listopad 2005 pomarudzmy razem... <{POST_SNAPBACK}> UWAGA! Marudzic mogą tylko czlonkowie klubu. Osoby marudzące nie będące członkami klubu będą surowo karane tzn. sami uzupełnią cały download do ilości 2000 plików Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 12 Listopad 2005 hehe dobre założenie, to od teraz wprowadzamy tą zasade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach