Qba 4 Napisano 28 Październik 2005 tak mnie doceniasz ;( Ty, Ty, Ty packo na muchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 28 Październik 2005 a muchy ciągną do zgnitego pomidora - obydwaj powinniśmy być zadowoleni :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 28 Październik 2005 hehe chcesz żeby moje zwłoki wisiały na dziurkach od packi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 28 Październik 2005 Ja doceniam. Od tej chwili jesteś honorowym członkiem komitetu wyborczego "selfdifens". Może być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 28 Październik 2005 hehe chcesz żeby moje zwłoki wisiały na dziurkach od packi? <{POST_SNAPBACK}> i to w dodatku w pobliżu zgnitego pomidora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 28 Październik 2005 hehe może być, dziękuje czuje się zaszczycony hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 31 Październik 2005 I tym pięknym sposobem spełniło się marzenie kolejnego użytkownika PCCentre.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 1 Listopad 2005 Czuję się prawie jak Dziadek Mróz czy tam Święty Mikołaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 1 Listopad 2005 a Sammy śpi w pufie beuhehhehehe o k***a dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Listopad 2005 Qba wybacz, ale nie jarze tego z tą pufą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 3 Listopad 2005 Ja tym bardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 3 Listopad 2005 jka wszyscy miastowi Pomy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 3 Listopad 2005 jka wszyscy miastowi Pomyslcie sobie jak to brzmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 3 Listopad 2005 jka wszyscy miastowi Pomyslcie sobie jak to brzmi spisz w pufie buehehehe (i tak pewnie nie zajarzycie, wkoncupolskie spoleczenstwo nie otrafi sie smiac) ps. kurde co to ma byc? wyrzuccie te moje dwa wczesniejsze posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2005 jka wszyscy miastowi Mateuszu, on Ci pochlebia Pomyslcie sobie jak to brzmi spisz w pufie buehehehe (i tak pewnie nie zajarzycie, wkoncupolskie spoleczenstwo nie otrafi sie smiac) Jak na mnie to brzmi bardzo prymitywnie - ale co kto lubi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 prymitywizm tez potrafi byc smieszny i to bardzo to zalezy od podejscia, ja np. lubie sie smiac bardzo i lekko zwariowany jestem i takie rzeczy mnie smiesza ps. sory ze nie pisze polskich liter ale cos sie mi zwalilo z kompem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 4 Listopad 2005 Sammy... FH A co do pufy nadal nie rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2005 Qba -> Ja uwielbiam głupie żarty - byleby tylko były robione ze smakiem i z sensem - ten nie był . Dacik -> Nie jesteś sam - ja też nie jarzę tego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 oj ludki ludki z miasta wiecie co to pufa? "Sprzęt" w którym sie śpi, rozkladana kanapa czyli taka pufa. I tak śpicie w pufie hihihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 4 Listopad 2005 Ja pufę w takim razie kojarzę inaczej... to taki "podnóżek"... ew. taki "obity taboret" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 no myśle że też można pufe podciągnąć pod Twoje przykłady ale nie są do końca pełne bo śpisz w pufie buehehehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 4 Listopad 2005 pufa to jest właśnie obity taboret i ludek ze wsi Qba nie ma do końca racji to nie zmienia faktu, że dalej sensu żartu nie widzę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 bo nie chcesz widzieć miśQ pomyśl jak to musi brzmieć -idiotycznie a jednocześnie rozbawiająco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 4 Listopad 2005 bo nie chcesz widzieć miśQ pomyśl jak to musi brzmieć -idiotycznie a jednocześnie rozbawiająco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 5 Listopad 2005 No dobra. Przyjmuję Twoją wersję Kuba. Możemy się umówić, że to jest śmieszne. Sammy... i łan, i tu, i łan, tu, czi, cztery... "hahaha" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach