Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Age Of Empires 3 - pierwsze wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając do meritum - mam dobrą wiadomość :) Niebawem na łamach PC Centre zostanie opublikowana recenzja AoE 3 w wersji angielskiej; w grudniu z kolei zamieścimy recezję polskiej wersji językowej. Ale to nie wszystko. Jak sprawy potoczą się jak należy, zorganizujemy konkurs poświęcony najnowszej części Age of Empires, w którym do wygrania będzie kilka egzemplarzy tej gry. Krótko mówiąc - warto zainteresować się tym tytułem i bacznie śledzić nowe publikacje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wracając do meritum - mam dobrą wiadomość :) Niebawem na łamach PC Centre zostanie opublikowana recenzja AoE 3 w wersji angielskiej; w grudniu z kolei zamieścimy recezję polskiej wersji językowej. Ale to nie wszystko. Jak sprawy potoczą się jak należy, zorganizujemy konkurs poświęcony najnowszej części Age of Empires, w którym do wygrania będzie kilka egzemplarzy tej gry. Krótko mówiąc - warto zainteresować się tym tytułem i bacznie śledzić nowe publikacje ;)

Wow. Szacun!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No troche sie musiał za tym "nabiegać", niech będzie mały rispekcik :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej no - a mi polskiej wersji nie chce dać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ej no - a mi polskiej wersji nie chce dać :(

Niestety :) Zbytnio lubię tę serię ;)

P.S. Gdyby z AoE zrobili strategię ekonomiczną, byłoby jeszcze lepiej... Choć nie, może lepiej nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra super, super grafa, super all prawie all. Denerwują mnie czasem niektóre jednostki-a dokładnie ich sposób poruszania się gdy np jedzie paru ludzików :) na koniach a za nimi armaty jadą. Wtedy Ci konni dziwnie się zachowują itd. Albo np przy bardzo dużej ilości jednostek obraz zaczął się niespodziewanie ciąć. Albo czasami nie można muru zbudować do końca mapy, więc go buduje dotąd aż moge a następnie stawiam jeszcze raz mur od tamtego miejsca gdzie skończyłem budować i wtedy mogę go zbudować a wcześniej nie mogłem-dziwne. Ogólnie gra bardzo bardzo dobra nie pozbawiona błędów. Gdbym miał oceniać w skali 1 do 10 dałbym jej 9+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niestety :) Zbytnio lubię tę serię ;)

A ja myślałem, że mnie lubisz :(:(.

P.S. Gdyby z AoE zrobili strategię ekonomiczną, byłoby jeszcze lepiej... Choć nie, może lepiej nie :D

Poszukaj sobie w sieci informacji nt. gry Tycoon City: New York.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajowa gierka nie widzialem lepszej strategii.. Grafikaaa zajefajna :) Nie widze lepiej jeszcze kilka drobnostek dopracowac i tyloo.. :D Wciaga ta gierka jak zadna innaa.. Moje wrazenia sa pozytywnee..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...