tygrysek 0 Napisano 9 Październik 2005 Gdzie się podziała opcja komentowania artykułów? Chciałem sobie pokomentować ale chyba mam już problemy z widzeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 9 Październik 2005 Gdzie się podziała opcja komentowania artykułów? Chciałem sobie pokomentować ale chyba mam już problemy z widzeniem <{POST_SNAPBACK}> Nie ma tej opcji, Marek się leni... Powinniśmy napisać do niego oficjalną petycję. Zastanawiam się tylko czemu pod każdym newsem i artykułem znajduje się napis czytaj dalej i/lub skomentuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 10 Październik 2005 o dżizas... tygrysek żyje!! a co do komentowania... uwierzcie, że Marek się nie leni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smartek 0 Napisano 10 Październik 2005 Ogolnie to mam wrazenie, ze wszystko stoi.. w miejscu pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 10 Październik 2005 Nie ma tej opcji, Marek się leni... Powinniśmy napisać do niego oficjalną petycję. Ja Ci dam Marek się leni. A oficjalną petycje chętnie przeczytam - lubie dostawać miłe listy Jakby ktoś chciał mój adres, proszę o kontakt mailowy. Do petycji należy dołączyć kopertę z odpowiednią ilością banknotów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 11 Październik 2005 i odpowiednią ilością podpisów p.s. ładna czcionka linków do "działów" na głównej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 11 Październik 2005 p.s. ładna czcionka linków do "działów" na głównej <{POST_SNAPBACK}> Rzeczywiście fajna, dawaj taką na menui po lewej tez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 11 Październik 2005 To wbrew pozorom nie będzie takie proste, ale zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 12 Październik 2005 nie jestem pewien, czy ta czcionka tam będzie pasowała... zobaczymy jak powiedział poprzednik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Październik 2005 Nie będzie pasowala A przede wszystkim zmienienie zwykłego tekstu na kapituliki sprawi, że w menu zmieści się mniej informacji; a to menu niestety jest bardzo wąskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 15 Październik 2005 Prawda, wąskie. Może jednak spróbować coś zmienić w menu "Publikacje" bo troche taki syf tam się zrobił. Za dużo kategorii uderza od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 15 Październik 2005 Menu publikacji zostało odchudzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 15 Październik 2005 Myślę, że teraz jest w porządku. Teraz trzeba opracować pomysł czytelni, o którym mówiliśmy Szerzej w temacie (Pro)pozycje - czyli kamasutra by PCCentrew gabinecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianos 0 Napisano 11 Listopad 2005 Sory że odkopuje ale jaka czytelnia możecie mnie wtajemniczyć? Za dużo straciłem przez ten czas Marek proszę zgłoś sie na gg i mi wszystko powiedz co sie działo kiedy mnie nie było. Pozdrawiam Damianos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 12 Listopad 2005 Hm.. czyzby naprawili Ci monitor? Czytelnia to taki dział z publikacjami. Zrobilibyśmy podział "gatunkowy" znaczy felietony, reportaże, artykuły (recenzje, testy itp.), poza tym podział "jakościowy"... takie teksty jak moje Flow Charts Pro czy eJay'e to są szity krótko mówiąc. One miałyby swoje miejsce gdzieś "w kątku", a te dobre, rzetelne artykuły byłyby promowane. Z czytelnią wiąże się także podział na działy tematyczne. Zresztą dużo pisania, jeszcze wiecej roboty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 13 Listopad 2005 Czytelnia to taki dział z publikacjami. Zrobilibyśmy podział "gatunkowy" znaczy felietony, reportaże, artykuły (recenzje, testy itp.), poza tym podział "jakościowy"... takie teksty jak moje Flow Charts Pro czy eJay'e to są szity krótko mówiąc. One miałyby swoje miejsce gdzieś "w kątku", a te dobre, rzetelne artykuły byłyby promowane. Z czytelnią wiąże się także podział na działy tematyczne. Zresztą dużo pisania, jeszcze wiecej roboty... Najprościej mówiąc, dział Czytalnia do dział Publikacje w nowym wydaniu, z kilkoma dodatkami Nie zdradzajmy jednak zbyt wiele szczegółów, bo po co konkurencja ma wiedzieć o naszych ultra tajnych planach P.S. Recenzja Flow Charts Pro mi się podoba - nie marudź proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach