darek_dade 2 Napisano 27 Październik 2005 do cholery!! czemu nie można komentować newsów???!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Niedługo będzie można , nie nerwuj się bro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 27 Październik 2005 no i testów różnego sprzętu też nie wrrrr gdzie Ci wszyscy moderatorzy i inni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 28 Październik 2005 Siedzą na krześle Nie stresuj się Qba... Jak dobrze pójdzie, zrobię to jeszcze dziś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 28 Październik 2005 Znaczy się Marek siedzi, bo z tego, co widzę, to na tym forum nie ma moderatorów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 28 Październik 2005 no to w takim razie czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 28 Październik 2005 Za bardzo nie ma czego moderować [Zapraszam do reklamowania forum poza granicami PC Centre ] A ktoż chcałby zostać Członkiem grupy operacyjnej? CV proszę przesłać na mojego maila. Należy dołączyć 3 zdjęcia i kopertę :] Czekoladki Merci i sok z gruszki Williams (ew. z owocu Pitahaya) mile widziane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 28 Październik 2005 nie ma czego, ale dodać komentarza nie można :/ a łapówe potem prześle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 28 Październik 2005 Nie wiem o co chodzi z Grupą Operacyjną, ale ja się piszę na promocję serwisu. P.S. Nadal czekam na materiały od Marek'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 28 Październik 2005 grupa operacyjna niech robie pożyteczne rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi