Sammy-s 0 Napisano 31 Sierpień 2005 Proszę nie małpować statusów Marka Sz. (zresztą wymyślonych w sporej części przeze mnie) <joke> :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 31 Sierpień 2005 ale to jest za zgodą :] a balcerowicza dodałem sam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 31 Sierpień 2005 do członu "Precz z komuną!" prawa autorskie mam ja, a nie przypominam sobie, żebym komuś udzielał pozwolenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 18 Październik 2005 jesteś siur? mi sie wydawało, że to Wałęsa z ziomami z Solidarności krzyczeli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 18 Październik 2005 Zdawało im się, bo rosnęli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 19 Październik 2005 hm... to Wałęsa był kiedyś jeszcze niższy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 19 Październik 2005 pooglądaj sobie czarno-białe zdjęcia, to sam się przekonasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 19 Październik 2005 Chyba za bardzo się boje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 10 Luty 2006 A myślicie,że policjanci to po ilu latach służby przechodzą na emeryturę? No... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 11 Luty 2006 Po 15 już przysługuje tzw.najniższa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gangez 0 Napisano 14 Luty 2006 hm... to Wałęsa był kiedyś jeszcze niższy? <{POST_SNAPBACK}> nauczyciel od hiry mi opowiadał jak siedział na krześle koło jakiegoś prezydenta i machał nogami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 17 Luty 2006 nauczyciel od hiry mi opowiadał jak siedział na krześle koło jakiegoś prezydenta i machał nogami <{POST_SNAPBACK}> Ach Ci nauczyciele.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
heniunka 1 Napisano 23 Wrzesień 2019 ogólnie temat emerytur w naszym kraju to jest studnia bez dna mam wrażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi