Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qba

logitech czy creative??????

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga :P heh Mam pytanko do śmietanki pcc i nie tylko :P

Chce kupić sobie głośniki z subwooferem i nie moge się zdecydować między taki zestawami:

Logitech X-230 2.1

http://sklep.benchmark.pl/pelny_14510.html

czy

CREATIVE Inspire 2.1 T3000 SUB-WOOFER 2+1

http://sklep.benchmark.pl/pelny_15265.html

Który zestaw lepszy? Proszę o szybką rade :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tej pary lepsze sa moim zdaniem glosniki Creative, ale na twoim miejscu poszperalbym na allegro - tam wiele rewelacyjnych glosnikow mozna zakupic po okazjonalnych cenach. Jak chcesz, moge ci czegos poszukac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Który lepszy? Wiesz.. Wskazać lidera się tu nie da, głośniki Logitecha mają membrany oparte na technologii FDD2, co w praktyce oznacza redukcje szumów... Ja sam zbudowałem sobie system dźwiękowy, w tej chwili mam podłączonych 7 głośników - to tak na marginesie.

Naprawdę lepiej poszukaj na Allegro:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że nadal X-230. Sprawdzony sprzęt i dobra kasa. Choć osobiście dzis na Twoim miejscu kupiłbym X-530, czyli 5.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam X230 od jakiegoś czasu. Jakość dźwięku na niezłym poziomie. Odstęp sygnału od szumu 96 dB robi swoje. Bas jest bardzo mocny, nie trzeba go za bardzo podkręcać. głośniki te mają bardzo wygodne uchwyty więc można łatwopowiesić je na ścianie, przewody łączące wystarczają w zupełności (ok.160 cm). Mam kartę Creative Sound Blaster Audigy i razem gra to nieźle. W equalizerze odtwarzacza MP3 dźwięk zmienia się w całym zakresie częstotliwości, jednak brak trochę średnich tonów - nieraz "ginie" b.cichy śpiew:-(. Ogólnie polecam ten zestaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...