Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
stypkalukasz

SAMI SWOI

Rekomendowane odpowiedzi

Cze wszystkim. Co myslicie o nowej ofercie SAMI SWOI?? Czy ktoś z was ma moze już taką kartę SIM?? A jeśli tak to czy wszystko jest tak, jak nas zapewniają??

Proszę o wasze opinie i sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etam, to jest drozsze od Heyah. A pozatym Heyah ma juz ponad 1,2 mln urzytkownikow do ktorych mozna super tanio dzwonic......Ta oferta plusa jest za pozno i zbyt droga....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SAMI SWOI maja raczej inny 'target' niz Heyah, poza tym teraz praktycznie wszystkie pre-paidy maja podobna oferte i gwaltowne przechodzenie do heyah juz nie wystepuje.

niestety ani ja ani nikt z moich znajomych nie korzysta z SAMI SWOI wiec nie mam wiarygodnych danych na ten temat,ale chyba Plus troche sie rozczarowal przyjeciem tej platformy.

jednak jak pisze: blizszych info na temat tego czegos nie mam.

kiepskie przyjecie widac chyba nawet po kiepskim zainteresowaniu tym watkiem na forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam nikogo kto ma Samych Swoich.Rzeczywiście,z czym się bynajmniej nie ukrywano,targetem są tu głównie rolnicy,emeryci,ta nazwa:) i dostępność na poczcie:)

Kiedyś widziałam cennik jakiś to był całkiem całkiem,oczywiście najlepsze rozmowy w ramach tej karty,ale jak mówię,nikt kogo znam jakoś targetem nie jest:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...