Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mak777

Sprzedam BOX A64 3000@2500mhz@1.4V+XP 120!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Tak jak w temacie, na sprzedaż mam świetną sztukę BOX A64 3000 Winchestera kręcącego się na default v-core na 2500mhz :) Jeśli ktoś z Was kojarzy Interlopera z Tweaka to proc pochodzi właśnie od niego ze sklepu (gość który od zarania dziejów sprzedaje selekcjonowane procki na tweaku ;). Proc ma około 3miesięcy, a oczywiście jak to na BOXa posiada 36miesięcy GWARANCJI od dnia zakupu :) Dodatkowo najchętniej w zestawie sprzedam zarąbiste chłodzonko do niego, ThermalRight XP120 Box :) Chyba nie muszę nic pisać, jeden z najlepszych coolerów powietrznych, jako jedyny był w testach odnośnikiem dla zestawów WC a to o czymś świadczy ;)

e9ffdcf67ba93a23d683139efe25e078.jpg

Cena 670zł z wliczoną wysyłką priorytetem!!

Najchętniej widziany odbiór osobisty na terenie Wrocławia, aczkolwiek wysyłka także możliwa. Istnieje także możliwość wystawienia na wortale aukcyjne :) Ale Ci co często zaglądają do działu sprzedam na tweaku, pclabie, hardtechu, pcp, siriusie itd. wiedzą że jestem sprawdzonym sprzedawcą i od dawna handluje sprzętem :) Zresztą jest masa osób mogąca potwierdzić moją uczciwość :)

Wszelkie pytania i próby negocjacji cen na gg, tlen, skypea, maila bądź PW :) Lub jak kto woli telefonicznie :)

--

|| Pozdrawiam Mak777 ||

|| @: mak777@megapolis.pl | GG: 1218735 ||

|| Skype: mak7777 | Tlen: Mak777 ||

|| GSM: 503-939-462 ||

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...