Sammy-s 0 Napisano 6 Październik 2005 - Age of Empires III - rewelacja, grafika na 6 [boski efekt bombardowań i rozlatywania się wielkich budynków na części], grywalność jak w Mithology czyli na -5, dźwięk - muza okej, sounds - średnie, męczące. Ale kilmat elegancja - zrezygnowano z "upgradów" z Mithology a tym samym lepiej się gra POLECAM Nie znalazłem w sklepie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 6 Październik 2005 Strategie? ooooo bajer: - Age of Empires [pierwsza część + dodatek] - Age of Empires [druga część + dodatek] - Age of Empires III - rewelacja, grafika na 6 [boski efekt bombardowań i rozlatywania się wielkich budynków na części], grywalność jak w Mithology czyli na -5, dźwięk - muza okej, sounds - średnie, męczące. Ale kilmat elegancja - zrezygnowano z "upgradów" z Mithology a tym samym lepiej się gra POLECAM! Pozostałe to: - Tropico [no bajer - szczególnie rewolucja ] Co do reszty - nie czuję klimatu - dlatego tylko dwie pozycje <{POST_SNAPBACK}> Z tego co pamiętam to oficjalna premiera AOE 3 ma być za około tydzień. Póki co można sopbie pograć w demo, no chyba ze cos do sieci wycieklo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 7 Październik 2005 powtarzam - nie znalazłem w sklepie... i do grudnia nie znajdę :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 8 Październik 2005 Ale demo jest dostępne! Już fest długo i Dizzy gra właśnie w demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 9 Październik 2005 - Age of Empires [pierwsza część + dodatek] - Age of Empires [druga część + dodatek] - Age of Empires III - rewelacja, grafika na 6 [boski efekt bombardowań i rozlatywania się wielkich budynków na części], grywalność jak w Mithology czyli na -5, dźwięk - muza okej, sounds - średnie, męczące. Ale kilmat elegancja - zrezygnowano z "upgradów" z Mithology a tym samym lepiej się gra POLECAM! Pozostałe to: - Tropico [no bajer - szczególnie rewolucja ] Mamy podobny gust. Niestety, nie było mi dane grać w AoE III i chyba dane nie będzie Ale dwie pierwsze części są fantastyczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 10 Październik 2005 prawda, aoe to w sumie już klasyka, boje się jednak, że, jak niestety wiele gier z przeszłością, w przyszłości straci swojego "ducha"... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 10 Październik 2005 prawda, aoe to w sumie już klasyka, boje się jednak, że, jak niestety wiele gier z przeszłością, w przyszłości straci swojego "ducha"... :/ <{POST_SNAPBACK}> Grałem w demo i wydaje mi się, że to będzie doskonała gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 10 Październik 2005 w "sklepach internetowych" mozna znalesc AoE3. waga około 1.9 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 11 Październik 2005 hmm... nie wiem czy ten post powinien się w ogóle pojawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 11 Październik 2005 hmm... nie wiem czy ten post powinien się w ogóle pojawić <{POST_SNAPBACK}> Nie przesadzaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 11 Październik 2005 Grałem w demo i wydaje mi się, że to będzie doskonała gra Zdanie Samuela podziela każdy, kogo znam, a kto grał w demo tej gry Zapowiada się smakowita uczta. Do czasu premiery trzeba sobie załatwić jakiś komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 12 Październik 2005 Tak, tak, a moje zdanie równoznaczne jest zdaniu Dariusza . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Październik 2005 Tak to jest, jak się pisze po nocach Choć w sumie aż tak późno nie było... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 12 Październik 2005 e tam sie szczegółów czepiacie jakoś mnie niespecjalnie ciągnie, żeby sobie demko zapodać, ale jeśli ktoś mnie dobrze do tego zachęci? kto wie Piszczie wrażenia z rozgrywki, more details! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 12 Październik 2005 krótko mówiąc stare dobre AoE w rewelacyjnej grafice :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 12 Październik 2005 jak bede miał płyte główną to w ramach testów karty graficznej.. pogram sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 15 Październik 2005 Jak już pisałem pod krótkim opisem gry by Darek... chyba za duże wymagania jak na mój złom... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 15 Październik 2005 Ja się nie wypowiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 15 Październik 2005 po prostu musisz dużo "laptoków" brać do testów... i będziesz mógł pograć ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 No teoretycznie tak... W praktyce nie jest tak różowo, bo laptopy, które dotąd otrzymałem, cechowały się średnią wydajnością - w szczególności w grach. Nie wiem, czy AoE 3 działałby płynnie... Ale jak będę maksymalnie możliwie zdesperowany, będę nękał kogo trzeba o porządnego notebooka - np. takiego, jaki dostał się Darkowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 20 Październik 2005 Nie przesadzaj - AoE3 ma stosunkowo średnie wymagania - no chyba, że ktoś naprawdę chce grać w full detalach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 20 Październik 2005 No teoretycznie tak... W praktyce nie jest tak różowo, bo laptopy, które dotąd otrzymałem, cechowały się średnią wydajnością - w szczególności w grach. Nie wiem, czy AoE 3 działałby płynnie... Ale jak będę maksymalnie możliwie zdesperowany, będę nękał kogo trzeba o porządnego notebooka - np. takiego, jaki dostał się Darkowi <{POST_SNAPBACK}> Układ graficzny w tym asusie nie zachwycal. Na njnizszych ustawieniach pewnie dałoby sie jakoś pograć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 Myślę, że średnia jakość detali wystarczyłaby mi Liczy się klimat i grywalność - które to cechy AoE 3 niewątpliwie posiada. Do tego dochodzi - jakby nie było - tradycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kedzior 0 Napisano 28 Wrzesień 2007 (edytowane) No najlepsza byla AoE ale wczoraj zagralem w Settlersów 6 to po prostu wymiata!!! jak by co to link do dema: pobierz Settlers VI Edytowane 20 Kwiecień 2016 przez kedzior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 29 Wrzesień 2007 Settlers VI (wielki fan ) wygląda niesamowice - niestety wymagania, choć obiektywnie nie duże, to i tak przewyzszają moj komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach