Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Daniel

PC Centre Info

Rekomendowane odpowiedzi

Przydałaby się ładna grafika i wiecej informacji o ramie. Ale tak ogólnie to nie widze zastosowania tego programu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na 1. raz (?) może być :)

Fajną mam pojemność dysku :D heh, zsumował dysk stały (sata) i chwilowy, podpięty (usb) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Mam Windowsa 2000. Uruchomiłem instalator i zobaczyłem komunikat: "Twój system jest niekompatybilny z Windows 2000..." :D

P.S. Z tego co widzę, PC Centre Info 1.3 to upgrade PCC Info - wcześniejszej wersji, której autorem także jest Daniel. Szkoda, że nie mogę zobaczyć, jak działa :( Danielu, może wyślij mi wersję spakowaną, bez instalatora :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Program działa pod Windows XP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł ciekawy ale nie wiem czy twój program da rade konkurować z innymi programami tego typu. Nie ma sie co oszukiwać lepszymi programami. Ale jakbyś znalazł trochę czasu na rozbudowe aplikacji i dodał do niej jakieś ciekawe opcje, których brak u konkurencji to moze coś sie da z tym fantem zrobić. Ale jak już napisałem wyżej, musisz troche jeszcze popracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Program działa pod Windows XP.

Szkoda :( To wobec tego należy koniecznie wyedytować ten komunikat...

Damian ma rację, warto by to jeszcze trochę rozbudować (biorę pod uwagę "PCC Info").

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pomysł ciekawy ale nie wiem czy twój program da rade konkurować z innymi programami tego typu. Nie ma sie co oszukiwać lepszymi programami. Ale jakbyś znalazł trochę czasu na rozbudowe aplikacji i dodał do niej jakieś ciekawe opcje, których brak u konkurencji to moze coś sie da z tym fantem zrobić. Ale jak już napisałem wyżej, musisz troche jeszcze popracować.
Egzakli... troszku rozbudować... ładnie oprawić graficznie i mogłoby być całkiem ganz... ale i tak... jestem pod wrażeniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe:) Cieszę się, że się Wam podoba:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie nie ciesz, tylko sie do roboty weź :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sie nie ciesz, tylko sie do roboty weź :P

No właśnie :D Danielu - czekam na zakodowane artykuły, recenzję, którą miałeś napisać oraz na wersję PCC Info, która uruchomi się na Windowsie 2000 ;) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...