furman 0 Napisano 11 Luty 2006 Tommy Respekcik Vocal Trance, Trance, Energy, Trance-Techno Artyści (dj'e): Paul Van Dyk , Ferry Corsten, Alex Morph, Arin van Buuren, Yoji Biomehanika, Blank& Jones ulubiona płytka: Trance Energy 2005 - Prepare to Dance mój tato bardzo lubi Blank & Jones Relax CD i Blank & Jones Relax 2CD Sun i Moon Single Vocal Trance: Motorcycle - As the Rush Comes Kyau vs. Albert - Made of Sun Young Parisians & Bet Lost - Jump the next Train Interstate -I found You Ernesto vs Batian - Dark side of the moon Single Trance: Armin Van buuren - Communication Absolute - Day Dream Single Trance-Techno: Tony Allen-Take me Higher Inne: Yoji Biomehanika - Hardstyle Disco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 11 Luty 2006 Dobre reege rulezuje mam w domu prawie wszytskie płyty boba W ogóle to jak teraz zoabczyłem to mam niezłą kolekcje płyt starej muzy w domu A tak btw. to ja się jeszcze nie przyznałem czego słucham bo to co podawałem było z młodości chociaz teraz tez lubie czasem posłuchac <{POST_SNAPBACK}> Może i sam zakosztuje trochę reege, kto wie, a nóż sie sopodoba To może nas zaszczycisz tą informacją o sobie? Nawijaj, co tam teraz sobie puszczasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gangez 0 Napisano 14 Luty 2006 jest fajna piosenka z ali g "regge ambasador Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 14 Luty 2006 Może i sam zakosztuje trochę reege, kto wie, a nóż sie sopodoba To może nas zaszczycisz tą informacją o sobie? Nawijaj, co tam teraz sobie puszczasz? <{POST_SNAPBACK}> Generalnie Rap, ale ostatnio funk. A tak pozatym jeszcze to dobra "dawna" klasyka... w ogóle ja od jakiegoś już czasu słucham tylko dla samej muzyki bo sam tworze i podziwiam innych a słowa...tak jak bym ich niesłyszał tak jak by ich w ogóle nie było tylko piękno samej muzki [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gangez 0 Napisano 15 Luty 2006 Generalnie Rap, ale ostatnio funk. A tak pozatym jeszcze to dobra "dawna" klasyka... w ogóle ja od jakiegoś już czasu słucham tylko dla samej muzyki bo sam tworze i podziwiam innych a słowa...tak jak bym ich niesłyszał tak jak by ich w ogóle nie było tylko piękno samej muzki [; <{POST_SNAPBACK}> co do dawnej muzyki to jest "do przerwy 1 : 0" przygoda, przygoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 15 Luty 2006 Z tego co mi na szybko do głowy przychodzi: Markus Schulz - Sorrow has no home Armin van Buuren feat. Gabriel & Dresden - Zocalo Perasma - Swing to harmony (Gabriel & Dresden vocal mix) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gangez 0 Napisano 16 Luty 2006 HIP HOP TO POTęGA!!!!! country jest fajne hehe. również rap. lubie 50 centa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kama 0 Napisano 4 Listopad 2007 Moje ulubione: Tears For Fears - wszystkie Queen - duuuużo Paula Cole - Where Have The cowboys Gone, Me .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kallor 0 Napisano 5 Listopad 2007 1.Frontside 2.Pneuma 3.KoRn 4.Rammstein 5.slipknot 6.nightwish 7.acid drinkers 8. i wiele innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 5 Listopad 2007 (edytowane) Widze, że różnorodne tutaj gusta są Ja słucham wszystkiego co mi sie podoba, czyli taka jakby hybryda ze mnie Co polecam? Ano: 1. 2pac Shakur 2. Guano Apes 3. Poets of the Fall 4. Trzeci Wymiar 5. Billy Talent - szczególnie druga płytka, mianowicie "Billy Tallent II" 6. Grammatik - 3 7. Disturbed. Póki co wszystko... Nie wymieniałem rzecz jasna takich klasyków jak Nirvana, Pearl Jam, Paktofonika czy innych które już zostały wymienione. -Edit- Ano, przypomniało mi się co-nie-co 8. Ill Nino 9. Gentleman (reggae) 10. 36 Crazyfists 11. Fightstar 12. Blindside 13. Troche Prodigy 14. Marlyn Manson 15. AFI ( A Fire Inside ) I sporo innych... Edytowane 5 Listopad 2007 przez LGK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Siarus 0 Napisano 12 Listopad 2007 Teraz mam dla was fajny newsik smiley Natalia Kukulska wydala nowa plyte Sexi Flexi, jest to plyte stworzona lacze z zespolem Plan B (bartek i marus z zespolu sistars, po rozpadzie sistars zalozyli wlasna zespol). Na plycie najduje sie jeszcze remiks sebskalsiego, kolesia ktory miksowal wlasnie kawalki sistars. Plytka jest naprawde bardzo fajna smiley polecam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 12 Listopad 2007 Napisz reckę w odpowiedznim dziale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi