Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
stypkalukasz

Koniec umowy w PLUSie....

Który operator Twoim zdaniem ma najlepsz± ofertę PRE PAID??  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Który operator Twoim zdaniem ma najlepsz± ofert? PRE PAID??

• IDEA
      0
    • PLUS GSM
      2
    • HEYAH
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które rozwiązywały umowę z siecią PLUS GSM. Chodzi mi o to, czy po wygaśnięciu umowy podpisanej na 24 miesiące jest możliwość przejścia na system SIMPLUS zachowując swój numer abonencki. :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem plusa gdy kończyłem umowę i chciałem mieć nową taryfę o musiałem dopłacić 50zł + Vat (oczywiście tego nie zrobiłęm) myśle jendak że z pre paidem nie ma tak dobrze. W simplusie nie ma wybierania numerów, jaki trafisz taki masz :/. Pewien nie jest. Pójdź po prostu do salonu i się spytaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy mi sie konczyla umowa to nie bylo opcji zeby przejsc na SIMPLUS z dotychczasowym numerem, teraz mozliwe ze cos sie zmienilo, najlepiej sprawdz na www.plusgsm.pl

co do wyboru numerow w SIMPLUSIE to moze ograniczony ale jest, wystarczy ze pojdziesz do salonu i poprosisz to na pewno pokaza ci wszystkie numery jakie maja i bedziesz mogl sobie wybrac ten ktory ci odpowiada. czasem mozna trafic na dosc latwty, mi sie udalo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda autorze,że nie teraz masz ten problem,bo teraz tak właśnie jest tzn.UE nam to nakazało , długo był problem i ogólnie opóźnienie-nawet kara na Polske nałożona przez Komisję.

Czy ktoś z Was już korzystał z opcji pozostawienia sobie numer przechodząc do innego operatora?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o przedłużenie umowy w PlusGSM to myślę, że mogę pomóc wynegocjować jak najwięcej bonusów przy tej okazji. Sprawa jest prosta, tylko nie wszyscy o niej wiedzą, ale już kilku osobom pomogłem i byli zadowoleni. Szczegóły podam indywidualnie mobile@f-it.pl. Żadnych kosztów, reklam, ukrytych haczyków, propagandy nikt nic nie ryzykuje sprawdzając.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

bardzo nam miło ale spojrz na date

post 14 Feb 2006, 00:06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem date, ale co to zmienia :) Zawsze się komuś umowa kończy i przechodzi drogę przez mękę przy negocjacjach nowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...