Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Daniel

Moje:)

Rekomendowane odpowiedzi

Śliczne zdjęcia :) B. podoba mi się fotka z ustami kobiety,

P.S. Kurcze, coraz bardziej chcę mieć cyfrówkę :D Przydałaby się nie tylko do robienia zdjęć notebooków i innych testowanych rzeczy, ale i do robienia bardziej artystycznych zdjęć :) Mój tata kiedyś interesował się fotografią - Mały Marek w moim avatarze jest przykładem jego zdjęć. Może pójdę w jego ślady (kiedyś) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
P.S. Kurcze, coraz bardziej chcę mieć cyfrówkę :D Przydałaby się nie tylko do robienia zdjęć notebooków i innych testowanych rzeczy, ale i do robienia bardziej artystycznych zdjęć :) Mój tata kiedyś interesował się fotografią - Mały Marek w moim avatarze jest przykładem jego zdjęć. Może pójdę w jego ślady (kiedyś) :P

:) Tak samo myślę, cyfrak coraz bardziej mnie kręci. Może też sobie w końcu sprawie. Tylko że dobry aparat to koszt kilkuset złociszy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) Tak samo myślę, cyfrak coraz bardziej mnie kręci. Może też sobie w końcu sprawie. Tylko że dobry aparat to koszt kilkuset złociszy :(

Tjaa... mam to samo. Chciał bym cyfraka ale mnie na niego nie stac. A jeszcze mój kumpel ostatnio za 1400zł kupił sobie Fuji S5600. No jak ja te cudeńko zobaczyłem to myślałem że mi serce pęknie. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja statyw sobie chyba w ten weekend zafunduje :) (żeby nikt nie marudzil ze zdjecia poruszone wyszly :])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no też by mi sie statyw przydał, jak się skończy sesja to sie przejde do sklepu i polookam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...