stypkalukasz 0 Napisano 25 Lipiec 2004 Siema wszystkim!!! Czy zna kotoś jakiś program żeby zmieniać filmy z DVD na VCD?? I jeszcze jakiś programik żeby można było dzielić filmy na np. dwie części. Najlepiej żeby programy były po polsku bo wiecie...słabo z angielskim u mnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Napisano 25 Lipiec 2004 po polsku mowisz....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypkalukasz 0 Napisano 25 Lipiec 2004 Może być i po angielsku w ostateczności 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 26 Lipiec 2004 Czy zna kotoś jakiś program żeby zmieniać filmy z DVD na VCD?? Mała uwaga: jak już to konwertować I jeszcze jakiś programik żeby można było dzielić filmy na np. dwie części. Najlepiej żeby programy były po polsku bo wiecie...słabo z angielskim u mnie :wink Na początku prosty DVDrip :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 buuuuuuuuuuuu a ja nic nie umiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach