Kornel 0 Napisano 20 Lipiec 2004 W pierwszej klasie pani wita nowych uczniów i zauważa że trzech jest identycznych. - Czy wy jeste�cie trojaczkami? - Tak - odpowiadają dzieci. - A jak się nazywacie? - Krzysio - mówi piskliwym głosem pierwsze dziecko. - Zdzisio - mówi piskliwym głosem drugie dziecko. - Władysław - mówi grubym basem trzecie dziecko. Pani pyta - A dlaczego wy dwaj macie takie cienkie głosy, a ty taki gruby? - Bo mama miała tylko dwie piersi więc ja musiałem pić browar. Nauczyciel pyta dzieci na lekcji: -Co to jest rarytas? -Rarytas to jest pomarańcza - powiedziała Kasia. -No i co jescze? - zapytał klasy nauczyciel. Karol podnosi ręke i mówi: - rarytas to jest czekolada. -Dobrze! Czy co� jeszcze? - pyta nauczyciel. Jasiu podnosie rękę i mówi: -Rarytas proszę pana, to jest dupa szesnastolatki. Nauczyciel oburzony wyrzucił go z lekcji i kazał mu przyj�ć na drugi dzień z ojcem. Na drugi dzień Jasio wszedł do klasy i bardzo szybko pobiegł do ostatniej ławki, i usiadł bez słowa. Podszedł do niego nauczyciel i zapytał: - Czemu tak od razu uciekłe� do ostaniej ławki i gdzie masz ojca?! - Tata nie przyjdzie. Powiedział mi, że jeżeli dla pana dupa szesnastolatki nie jest rarytasem, to jest pan pedałem i kazał mi się trzymać od pana z daleka Hrabia puka do drzwi Hrabiny: - Hrabino azaliz moge wejsc? Hrabina na to: - A wejdz, a zaliz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 20 Lipiec 2004 helooo:)))))hahha - fajne te kawaly- jak cos mi sie fajnego przypomni to napisze- pozdrowionka i buziaczki.papp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 22 Lipiec 2004 Ciesze sie ze ci sie podoba. jak cos bede mial to tez wrzucE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Lipiec 2004 ok- mam taka nadzieje- bo lubie sie posmiac z dobrych kawalow- ale niestety nie mam glowy do zapamietywania:)))))hahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 22 Lipiec 2004 ok- mam taka nadzieje- bo lubie sie posmiac z dobrych kawalow- ale niestety nie mam glowy do zapamietywania:)))))hahah ja tego nie robie z pamieci tylko z netu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Lipiec 2004 milo mi slyszec ze nie tylko ja mam taka kiepska pamiec:))))i nie potrafie powtorzyc najbardziej smiesznego kawalu-i zawsze je spale:))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 22 Lipiec 2004 tez tak kiedys mialem ,ale cwiczylem i teraz idzie mi troche lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 1 Wrzesień 2004 hej- no ale i tak u nas na wsi:))))jhahahhha- te same kawaly brzmia inaczej- niz u was w miescie:) hahhah- nie sadzisz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 4 Wrzesień 2004 jak cos bede mial to tez wrzucE! pomogę Ci http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.ph...=8447&start=175 Kornel Kornel...znowu zaczynasz?? masz już topic co się zowie festynka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 27 Wrzesień 2004 Dwaj Rosjanie jadą pociągiem transsyberyjskim. Wyszli na korytarz zapalić. Jeden mówi: - Zdrastwuj, kuda jedjosz? - Ja jedu iz Maskwy w Nowysybirsk - odpowiada drugi. Pierwszy na to: - Charaszo, a ja jedu iz Nowowosybirska w Maskwu. Palą dalej i po pewnej chwili jeden z nich mówi z zachwytem w głosie: - Wot ku*wa tiechnika! hahahha:))))) Droga Festynko nie używaj brzydkich słów na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 18 Styczeń 2005 Testowa wiadomo¶ć sprawdzaj±ca polskie znaki diakrytyczne: ±¶ćż¥ółę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi