Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Kornel

Festynka!

Rekomendowane odpowiedzi

Forum nie służy do komunikacji jako takiej. Forum służy do wymiany wiedzy i poglądów. Administracja forum z kolei winna jest tak kierować rozwojem forum aby zebrane informacje były czytelne dla nowych użytkowników i stanowiły "skarbnicę wiedzy". Sygnały bez przekazu powinny być usuwane.

Ten topic stanowi bardzo cenne źródło wiedzy, a górnolotnosć poglądów tu wymienianych jest niewysłowiona...

Daciku: rozumiem, że mdli Cię na widok postów Cobry. Mnie też, nawet bardzo. Jednak negacja racji drugiej osoby ze względu na to kim ta osoba jest, a nie czy ma słuszność, przypomina debatę sejmową.

"Wybaczcie, że się do dyskusji włączam" - za chodzenie po rynku też przepraszasz? Forum ma charakter PUBLICZNY...

Geo: Czy kiedyś zdarzyło Ci się nie zgodzić z przedmówcami?

Festynko: @->- proszę bardzo (to taki przedpotopowy ASCIIowy kiwatek ;])

http://www.gadu-gadu.pl/download.asp - polecam do komunikacji

Cóż chyba masz racje :(

A nie wiem czy Dacik zna cos takiego jak etyka internetowa, bo tego typu posty zdecydowanie przeczą dobrej kulturze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Forum nie służy do komunikacji jako takiej. Forum służy do wymiany wiedzy i poglądów.

Cóż chyba masz racje :(

No coz, chyba nie macie racji. Do wymiany wiedzy i pogladow o komuterach sluzy 35 roznych forow i dzialow ktore proponuje Iwan ( i ktorych i tak duzo juz istnieje). Czy off topic nie moze byc po prostu off-topikiem. Musza byc madre "paglady i wiedza". No to moze zrobmy jakis "super off topic" zeby naprawde moznaby swodobnie gadac o czym sie chce???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie Kornel ze juz jestes- w koncu mnie ktos moze obronic- a nie tylko atakowac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyyyy.....noooo......ja niewie......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tym bardziej-:) mnie czasem bolaly palce- ale po graniu w siatkowke- jak sobie wybilam- ale nigdy po noznej- w ktora z reszta nigdy nie gralam:))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos ty- kazda pile bym przepuscila;) ja moge stac ale dla ozdoby- hahha- ale nigdy jako bramkarz:))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie! Wiec wiedz ze czasme mozna sobie niezle palca wybic od pilki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale z tego co sie moge domyslic- dzis nie stales na bramce!!!- mam racje czy nie>????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy ja mowilem ze mnie dzis palce bola? Nie, to ty tak mowilas....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale skoro nic nie odpisywales???tylko mala buzke- pomyslam ze cie paluszki bola:) hahah a ty jak zwykle wszystko na powaznie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo.......biednego Kornelka paluszki bola........aaaa....uuuuuuuu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

domyslilam sie :) ale wiesz- ,,paluszek i glowka'' to dobra wymowka;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz jeszcze bardziej- czasem mnie zadziwiasz- mam wrazenie ze na prawde stales na bramce:)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie stalem! Bylem Obronca/Pomocnikiem/napastnikiem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem:) bo z tego co napisales wczesniej :) domyslilam ze sie grales bardzo aktywnie;) ale skoro malo piszesz :) to mozna sie domyslic ze cie bola palce- teraz juz chyba mnie rozumiesz????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak pomieszalas ze juz nic nie rozumiem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety, kobiety- nas zawsze ciezko zrozumiec- kiedys sie na pewno dogadamy:)))))pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...