PUMAzPILY 0 Napisano 16 Sierpień 2004 Forum nie służy do komunikacji jako takiej. Forum służy do wymiany wiedzy i poglądów. Administracja forum z kolei winna jest tak kierować rozwojem forum aby zebrane informacje były czytelne dla nowych użytkowników i stanowiły "skarbnicę wiedzy". Sygnały bez przekazu powinny być usuwane. Ten topic stanowi bardzo cenne źródło wiedzy, a górnolotnosć poglądów tu wymienianych jest niewysłowiona... Daciku: rozumiem, że mdli Cię na widok postów Cobry. Mnie też, nawet bardzo. Jednak negacja racji drugiej osoby ze względu na to kim ta osoba jest, a nie czy ma słuszność, przypomina debatę sejmową. "Wybaczcie, że się do dyskusji włączam" - za chodzenie po rynku też przepraszasz? Forum ma charakter PUBLICZNY... Geo: Czy kiedyś zdarzyło Ci się nie zgodzić z przedmówcami? Festynko: @->- proszę bardzo (to taki przedpotopowy ASCIIowy kiwatek ;]) http://www.gadu-gadu.pl/download.asp - polecam do komunikacji Cóż chyba masz racje A nie wiem czy Dacik zna cos takiego jak etyka internetowa, bo tego typu posty zdecydowanie przeczą dobrej kulturze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 Forum nie służy do komunikacji jako takiej. Forum służy do wymiany wiedzy i poglądów. Cóż chyba masz racje No coz, chyba nie macie racji. Do wymiany wiedzy i pogladow o komuterach sluzy 35 roznych forow i dzialow ktore proponuje Iwan ( i ktorych i tak duzo juz istnieje). Czy off topic nie moze byc po prostu off-topikiem. Musza byc madre "paglady i wiedza". No to moze zrobmy jakis "super off topic" zeby naprawde moznaby swodobnie gadac o czym sie chce??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 fajnie Kornel ze juz jestes- w koncu mnie ktos moze obronic- a nie tylko atakowac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 haha- paluszki cie juz bola???? palce od grania w pile??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 yyyyyy.....noooo......ja niewie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 ja tym bardziej- mnie czasem bolaly palce- ale po graniu w siatkowke- jak sobie wybilam- ale nigdy po noznej- w ktora z reszta nigdy nie gralam:)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 a stalas kiedys na bramce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 cos ty- kazda pile bym przepuscila;) ja moge stac ale dla ozdoby- hahha- ale nigdy jako bramkarz:)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 no wlasnie! Wiec wiedz ze czasme mozna sobie niezle palca wybic od pilki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 ale z tego co sie moge domyslic- dzis nie stales na bramce!!!- mam racje czy nie>???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 a czy ja mowilem ze mnie dzis palce bola? Nie, to ty tak mowilas.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 ale skoro nic nie odpisywales???tylko mala buzke- pomyslam ze cie paluszki bola:) hahah a ty jak zwykle wszystko na powaznie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 oooo.......biednego Kornelka paluszki bola........aaaa....uuuuuuuu :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 skoro nic nie pisze:))))skad moglam wiedziec-??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 mogly byc inne przyczyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 domyslilam sie ale wiesz- ,,paluszek i glowka'' to dobra wymowka;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 wyczerpujaca odpowiedz:)!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 teraz jeszcze bardziej- czasem mnie zadziwiasz- mam wrazenie ze na prawde stales na bramce:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 Nie, nie stalem! Bylem Obronca/Pomocnikiem/napastnikiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 17 Sierpień 2004 wiem:) bo z tego co napisales wczesniej domyslilam ze sie grales bardzo aktywnie;) ale skoro malo piszesz to mozna sie domyslic ze cie bola palce- teraz juz chyba mnie rozumiesz???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 tak pomieszalas ze juz nic nie rozumiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 18 Sierpień 2004 kobiety, kobiety- nas zawsze ciezko zrozumiec- kiedys sie na pewno dogadamy:)))))pa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi