BIGger 0 Napisano 15 Lipiec 2004 Mam pytanko Nie wie ktos moze jakim programikiem moglbym zlozyc w jedna calosc kilka krotszych programow, dodajac jakies efektywne przejscia, nie liczac do tego Windows Movie Maker. Nie licząc dlatego, poniewaz gdy zapisuje zlozony filmik film albo(po otworzeniu zapisanego juz) sie zacina(.WMV) albo nie ma głosu(.AVI). Proszę o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 26 Lipiec 2004 Mam pytankoNie wie ktos moze jakim programikiem moglbym zlozyc w jedna calosc kilka krotszych programow, dodajac jakies efektywne przejscia, nie liczac do tego Windows Movie Maker. Nie licząc dlatego, poniewaz gdy zapisuje zlozony filmik film albo(po otworzeniu zapisanego juz) sie zacina(.WMV) albo nie ma głosu(.AVI). Proszę o pomoc! Nie qmam o co Ci chodzi Jak złożyć w jedną całośc kilka porogramów?I jeszcze dodając efektywne przejścia.Nie licząc dlatego??? Wyjaśnij szerzej A co do zacinania to może ustawiłeś zbyt dużą komopresję do filmu i procek nie ywrabia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Napisano 28 Lipiec 2004 Nie wie ktos moze jakim programikiem moglbym zlozyc w jedna calosc kilka krotszych programow Jezu jakie ja tu bzdury napisalem(wiecej nie pije :-P ) Chodzilo mi o to, ze nagralem krociotkie filmiki z gier, (przedtawiające to jak gram :-P) i chcialbym je zlozyc w jeden film. Uzywalem do tego Windows Movie Maker'a, ale on zapisywal to w formacie .WMA i film zacinal sie, gdy znow zapisalem to w formacie .AVI( 1min. film zajmowal 700mb!) nie bylo dzwieku. Dlatego mam pytanie, czy znacie jakis program ktorym moglbym zlozyc kilka krotkich FILMIKOW w jeden :?: Mam nadzieje, ze teraz jest jasniej =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 30 Lipiec 2004 Nie wie ktos moze jakim programikiem moglbym zlozyc w jedna calosc kilka krotszych programow Jezu jakie ja tu bzdury napisalem(wiecej nie pije :-P ) Chodzilo mi o to, ze nagralem krociotkie filmiki z gier, (przedtawiające to jak gram :-P) i chcialbym je zlozyc w jeden film. Uzywalem do tego Windows Movie Maker'a, ale on zapisywal to w formacie .WMA i film zacinal sie, gdy znow zapisalem to w formacie .AVI( 1min. film zajmowal 700mb!) nie bylo dzwieku. Dlatego mam pytanie, czy znacie jakis program ktorym moglbym zlozyc kilka krotkich FILMIKOW w jeden :?: Mam nadzieje, ze teraz jest jasniej =] TAK, teraz kapuje (nie pij tyle!!! Sam sobie wypiłem jak ten portal jeszcze się rozkręcał i zapisałem sobie w książce adresowej Michaśka jako NACZELNY :!: , prawda że co najmniej niż dziwne ?! ). Kontynuując to musisz ustawić odpowiedni koder (odpowiedni do procka). Jak kiedyś miałem 700 to musiałem zrezygnować z leszej jakości i niestety MM zapisuje w taki sposób iż trzeba mieć dobry sprzęt ( przede wszystkim procek. Zmniejsz rozdzielczość, kolory i dźwięk na 22k. napisz czym robiłeś te filmiki (FRAPSem??? czy z komend) i jaka gra. A co do łączenia plików to Easy AVI/MPEG/RM/WMV Joiner a konwersja do AVI też Ci się przyda Vegas Video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 4 Sierpień 2004 możesz tez użyć VirtualDub File-->Append segment [wskazujesz ten drugi plik] File-->Save as Jeszcze jedno: musi byc ten sam format dźwięku w jednej części i drugiej i oczywiście zarazem obrazu (File information) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi