Dulcynea 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Ostatnie Słowa Jakie słowa ludzie najczęściej wypowiadają przed śmiercią? > Patrz, ten krokodyl wygląda jak żywy! > Patrz jak długo wytrzymam pod wodą! > Patrz, bez trzymanki! > Patrz, jestem torreadorem! Ole! > Raz... Dwa... Trzy... Bungeeeeeeeee! > Mowiłaś, że twój mąż jest na delegacji! > Nie bój się, nie spadnę! > Pyszny ten Big Mac! > To tylko draśnięcie. > Siostro, ale ja mam RH minus... > Jedź, prawa wolna. > Do wesela się zagoi. > To tylko kot hałasuje w ogródku. > Lekarz mowi, że najgorsze już minęło. > Ta bomba to robota amatora. > Popatrz, zaraz dziadek zrobi fikołka. > A co mi tam! Zabije albo wyleczy! > Na pewno nie jest nabity. > Nie zastrzelisz człowieka patrząc mu prosto w oczy. > Nigdy nie czułem się lepiej. > Ten gatunek nie jest jadowity. > Spójrz, nauczyłem się prowadzić jedną reką. > Patrzę, czy lufa jest dobrze wyczyszczona. > Nie wiedziałem, że to pańska żona. Oczywiście mam nadzieję, że mimo wszystko zostaniemy przyjaciółmi. > Wchodzę do wody, tu nie ma żadnych rekinów. > Raz kozie śmierć. > Przecież ci mowię, głupia babo, że to nie jest pod prądem. > Ojej... przepraszam, chyba pobrudziłem panu dres ? A może Wy macie jakieś swoje propozycje?=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi