Elion 1 Zgłoś Napisano 2 Wrzesień 2020 Panowie czy ktos ma tutaj moze problem z rozstępami? Sam mam na dole pleców i zastanawiam sie czy jest coś co rzeczywiśćie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bony00 2 Zgłoś Napisano 2 Wrzesień 2020 (edytowane) Peeling kawowy, olej z dzikiej róży, olejek lawendowy.... to wszystko pomaga, ale rozstępy nie znikną w 100%. Ja mam od rośnięcia i wahań wagi. Mam na plecach również ale wiem, ze raczej zlikwidować się ich nie da. Co najwyżej da się zmniejszyć ich widoczność i to na tyle.... Zastanawiam się nad tym kremem: https://www.tvmalbork.pl/aktualnosci/29959,krem-na-rozstepy-pokonaj-problem-rozstepow Czy jest skkuteczny.... Fajnie jakby ktos tutaj napisał czy moze stosował. I czy warto jest sobie go kupić. Edytowane 2 Wrzesień 2020 przez bony00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sodowawoda 3 Zgłoś Napisano 25 Październik 2020 najlepiej od poczatku dbac o skore stosujac odpowiednie kremy, ja uzywam bielendy i kremu nawilzajaco kojacego ze sliwka kakadu mango i jasminem oraz dbam o siebie i swoja figure. na powstale juz rozstepy chyba tylko laser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach