AdiSlamDunk 0 Zgłoś Napisano 12 Styczeń 2020 Witam. Od dłuższego czasu posiadam problem z moim komputerem. Mianowicie nie dawno miałem spadek mocy,komputer się wyłączył więc włączyłem go ale padła karta graficzna. Wymieniłem kartę na nową ale komputer nie chce się włączyć,czasami wyskakuje komunikat "BIOS is updating. Do not shut down or reset...." ale po kilku minutach sam się resetuje. Czyszczenie CMOS też nie pomogło. Wiecie co może nie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teeninymf 0 Zgłoś Napisano 21 Styczeń 2020 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryszard33334 0 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2020 To naprawdę bardzo dobrze że mój komputer działa rewelacyjnie.Szkoda mi ludzi co im komputer nie chodzi. __________________________________________________________ pozycjonowanie w Niemczech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agus123 0 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2020 Ja miałam ostatnio awarię dysków i straciłam wszystkie dane. Dlatego postanowiłam wykupić w nazwa.pl usługę cloud backup, czyli szyfrowaną kopię zapasową wysyłaną do nich na serwer. Będę miała pewność że są bezpieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gerlen 0 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2020 wspolczuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strad 0 Zgłoś Napisano 31 Styczeń 2020 siemka witam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach