AdiSlamDunk 0 Zgłoś Napisano 12 Styczeń 2020 Witam. Od dłuższego czasu posiadam problem z moim komputerem. Mianowicie nie dawno miałem spadek mocy,komputer się wyłączył więc włączyłem go ale padła karta graficzna. Wymieniłem kartę na nową ale komputer nie chce się włączyć,czasami wyskakuje komunikat "BIOS is updating. Do not shut down or reset...." ale po kilku minutach sam się resetuje. Czyszczenie CMOS też nie pomogło. Wiecie co może nie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
htomek 0 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2020 Próbowałeś poprzez przeglądarkę coś znaleźć? Według mnie powinieneś coś tak znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foulipo 0 Zgłoś Napisano 27 Styczeń 2020 Widzę mnóstwo pozytywnych opinii na temat tego. Ja bym skorzystał, gdybym potrzebował czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foulipo 0 Zgłoś Napisano 27 Styczeń 2020 Może poszukaj rozwiązania poprzez wyszukiwarkę? Myślę, że w taki sposób coś wymyślisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach