Alffie 0 Napisano 18 Listopad 2019 Witam. Mam urlop więc wróciłem do ulubionych gier. Wszystko byłoby ok, gdyby nie mój stary, niewygodny fotel- tradycyjny, biurowy, nic specjalnego. Myślę, że zakup wygodniejszego mebla to konieczność zatem. Ostatnio popularne robią się fotele gamingowe, dedykowane właśnie dla nas- graczy:) Niedrogo widziałem takie w ofercie https://sklep.akord.net.pl/87-fotele-gamingowe sądzicie, że zdadzą egzamin? Mile widziane też namiary na różne sklepy. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuna88 0 Napisano 28 Listopad 2019 Dla mnie to fotele to trochę fanaberia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfred333334 0 Napisano 3 Luty 2020 Moim zdaniem kupno fotelu zawsze jest bardzo ważne.Sam nawet ostatnio zainwestowałem w fotel cztery tysiące. _____________________________________ wypożyczalnia samochodów Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurynka 0 Napisano 30 Wrzesień 2020 Akurat fotel to moim zdaniem bardzo dobra i ważna inwestycja. A da się znaleźć w rozsądnych cenach porządne modele. Ja mam Genesis Nitro 880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwida_2 0 Napisano 3 Październik 2020 fotel to przeciez podstawa - wplywa na poprawna postawe kregoslupa, a tego nie chcemy przeciez zaniedbac nawet kosztem dobrej zabawy nie? u mnie tez jest genesis, tylko Trit 500 ma fajne podswietlenia i regulacje pelna, wiec nie dosc, ze fajnie sie prezentuje to jeszcze naprawde wygodnie sie siedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach