tonka00 0 Napisano 16 Maj 2019 Korzysta ktoś z tego antywirusa? Ja kupiłam go 3 lata temu i do tej pory byłam zadowolona. Tyle że po którejś z ostatnich aktualizacji mam wrażenie, że komputer zaczął wolniej chodzić - to kwestia zasobożerności Kaspersky;ego, a może po prostu pora wymienić 7-letniego laptopa z niskiej półki na coś nowszego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eva Unit 002 0 Napisano 30 Maj 2019 Może być to przypadek "trochę z kolumny A, trochę z kolumny B". Kaspersky może być bardziej zasobożerny dzisiaj, a twój laptop także już pewnie nie śmiga tak dobrze jak kiedyś. Zawsze możesz zainstalować na jakiś czas inny antywirus by sprawdzić jak laptop działa z innym AV. Możesz spróbować np. darmowy Bitdefender Free, który jest stosunkowo lekki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crerralian 0 Napisano 6 Czerwiec 2019 Ja korzystam z Kaspra i jestem zadowolony... z wyjątkiem modułu bezpieczne pieniądze. Bo potrafi blokować te transakcje i połączenia, które ja chcę zawrzeć. 2-3 razy miałem przy zakupach internetowych nieliche problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach