zygy123 3 Napisano 6 Wrzesień 2018 Planuję kupić wiertarko-wkrętarkę marki RYOBI. Dokładnie myślę o takiej https://www.sferis.pl/wiertarko-wkretarka-ryobi-r18dd3-213s-18v-5133003352-p581748. Czy sadzicie że jest warta swojej ceny ? Co sądzicie o tej marce ?? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
HoneyBee 31 Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) Według mnie bardzo dobra marka, od 3 msc mam od nich szlifierkę kątową, ten dokładniej model RYOBI - R18AG-L13S też ze sferisu i robię nią na prawdę sporo. Póki co bez zastrzeżeń. Co do tej wiertarki również wygląda solidnie, mocny akumulator, a własciwie 2 w zestawie, max wiertło 13 mm. Ciekawe czy 24 miesięczną gwarancją objęte są również akumulatory czy sam sprzęt. Jeśli akumulatory też to nie masz się co wachać, tylko brać Edytowane 7 Wrzesień 2018 przez HoneyBee 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zygy123 3 Napisano 8 Wrzesień 2018 Wydaje mi się że raczej akumulatory nie są objęte. Akumulator pewnie 6-12 miesięcy. Słyszałem ogólnie też że dużo się psuja tak przy roku użytkowania. Sprzęt ogólnie wydaje się że ma dobrą cenę i pewnie lepszy będzie niż jakiś no name z biedronki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi