DamienPerkis 0 Napisano 22 Sierpień 2018 (edytowane) Żona żali się mężowi : -Stefan czemu ja mam ciągle tyle roboty w mieszkaniu!? -Śpisz w nocy to ci się zbiera! - Kto ci podbił oko? - Wyciągnąłem dziewczynę z wody... - I ona cię tak urządziła? - Nie, akurat wtedy żona weszła do łazienki. Student poszedł zdawać egzamin ale niewiele umiał. W końcu zniecierpliwiony profesor zadał pytanie: - Ile żarówek jest w tym pokoju? - 10. - Niestety, 11 - powiedział profesor wyciągając żarówke z kieszeni i wpisał do indeksu bańkę. Student poszedł zdawać drugi raz. Gdy padło pytanie o żarówki, po chwili zastanowienia odpowiedział: - 11. Na co profesor: - Ja nie mam w kieszeni żarówki. - Ale ja mam, panie profesorze... https://sylwester.auto.pl/wypozyczalnia-samochodow-Lezajsk/ Edytowane 13 Marzec 2023 przez DamienPerkis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Annot10 0 Napisano 22 Sierpień 2018 Mi się wydaje, że bez żadnych trudności uda się znaleźć info na ten temat w Internecie. Nie powinno być z tym żadnych trudności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi