Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
DK2591

Zakup tableta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Planuje zakup tableta, może ktoś polecić jakieś ciekawe modele ??

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, w obecnych czasach, w których smarfony stają się coraz większe i większe, zakup tabletu nie ma sensu :) No chyba, że siedzisz w digital paintingu szukasz tableta ale GRAFICZNEGO :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do jakej kwoty? Taki najlepszy budżetowiec to aktualnie Huawei Mediapad M3 Lite aktualnie, ok 1000 zł.

Z nieco lepszych 0 Samsung Galaxy Tab S2, bardzo wydajny, ze świetnym ekranem, wysoką rozdzielczością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Huawei Mediapad M3 Lite mam i sprawuje się bardzo dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o zakup tableta lub laptopa to polecam zerknąć także na nasza stronę To-system.pl gdzie znajdziesz szeroki wybór, a w razie pytań jesteśmy oczywiście do dyspozycji na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do jakiej kwoty planujesz kupić tablet? Pytam bo akurat na naszej stronie Endor.com.pl znajdziesz teraz fajne, ciekawe promocje i chętnie pomożemy podczas jego wyboru :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam też zastanawiam się nad zakupem tabletu. Kompletnie się w tym nie orientuję, jednak uważam, że te najtańsze nie są warte uwagi. Lubię duże ekrany, więc myślę najbardziej nad takim 10-calowym. Jaki możecie polecić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tablet to tylko od Apple. Nie zacina się i działa świetnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli kupujemy tableta, to na jakie marki należy zwracać uwagę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dobrą sprawę w tym momencie iPad Air i najnowszy tablet Samsunga z rysikiem (seria S8 chyba) to tak podobne urządzenia (bateria, wydajność, nawet ekran do pisania rysikiem jak i sam rysik ma lepszy Samsung), że to już raczej wybór Android/iPad OS.

Jeśli nie chcecie również wydawać pełnej sumy na zakup, możecie zastanowić się nad najmem https://imad.pl/dla_ciebie/najem Imad oferuje taką usługę. Dzięki temu praktycznie co roku mozna wymienić sobie urządzenie na nowsze. 

Sam jestem większym fanem ios, mam obecnie 3 takie urządzenia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...