Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Tomo33

Wybor fotelu

Rekomendowane odpowiedzi

Wypoczynek po ciezkim dniu w pracy jest bardzo wazny, zwlascza jesli pracujesz fizycznie. Jest to konieczne, aby prawdiłowo funkcjonowac, poniewaz czlowiek to nie robot. Organizm musi miec chwile, na regeneracje. Wazne, aby miec do tego odpowienie miejsce, wiec chcialbym Wam polecic strone www. Znajdziecie na niej wiele porad odnosnie np. mebli wypoczynkowych.

Edytowane przez Tomo33
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wypoczynku najlepiej sprawdzają się fotele dla graczy, nawet jeśli nie jest się graczem ;) Ale trochę trzeba za taki zapłacić.. Silentum PC robi bardzo wygodne fotele, https://www.sferis.pl/fotele-dla-graczy-3273/spc-gear tutaj kilka modeli. Najtańszy 800 zł, ale ma spore możliwości. Stalowa konstrukcja, skóra ekologiczna, ma możliwość odchylenia opracia do 170 st. Zaletą są tutaj podkłkietniki montowane do ramy, a nie do oparcia - znacząco zwiększa to wytrzymałość fotela.

W zestawie dodane są też 2 poduszki, można sobie podłożyć pod plecki.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sprawdzales w salonie agata ? tam przeciez teraz sa takie wyprzedaze, ze nie ma sie co zastanawiac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy pokój teraz powoli urządzam:) Sypialnie mam już za sobą, łatwo nie było. Teraz zabieram się za pokój dziecka, trzeba wszystko zmienić, już mi się obecny wystrój nie podoba. Znalazłam w sieci fotel dla dziewczynki, piękny, oczywiści różowy. Taki dodatki są bardzo ważne i mnie ten fotel zdecydowanie kupił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...