ufo1987 0 Napisano 10 Kwiecień 2018 Niezależnie od przeglądarki wyświetla mi się takie coś: "SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ. Twój komputer albo twoja sieć może wysyłać automatyczne zapytania. Aby chronić użytkowników nie możemy obecnie przetworzyć twojej prośby". Ratunku !!! Wygląda na to że sieć traktuje mnie jako bota. Co jakiś czas się uda wyświetlić co mam przepisać ale bardzo rzadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elinan 0 Napisano 13 Maj 2018 sproboj moze zmienic IP moze cos pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lupas4 0 Napisano 15 Maj 2018 Super, dzięki wielkie za ciekawe porady w tym obszarze tematycznym. Z całą pewnością przyda mi się to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZa 0 Napisano 16 Maj 2018 Taka sytuacja zdarza się podczas wyszukiwania w Google, przy ciągłym wpisywaniu konkretnych fraz w niewielkim odstępie czasu. Warto jest zresetować w takich wypadkach przeglądarkę - zazwyczaj to pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eroika1 0 Napisano 4 Czerwiec 2018 ta recaptha to cos strasznego,jak to zlikwidowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hannna 0 Napisano 14 Czerwiec 2018 tez mam problemy z captha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miroslaw22 0 Napisano 15 Czerwiec 2018 Chyba każdy teraz ma takie problemy z captha. ________________________________________ miejsce dobrej terapii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Treivenaaa 0 Napisano 17 Czerwiec 2018 Ja się w ogóle na tym nie znam... Nie będę mógł pomóc w tym obszarze tematycznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poser 0 Napisano 25 Lipiec 2018 tez mam recaptche gdzie nie wejde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zoszte 0 Napisano 26 Lipiec 2018 jak rozwiazac problem z recaptcha v1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synek55 0 Napisano 27 Lipiec 2018 ziana ip nie pomaga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryzjer5 0 Napisano 5 Sierpień 2018 Dzięki za interesujące porady! Z całą pewnością przydadzą mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Designerer1 0 Napisano 16 Sierpień 2018 Jeśli masz zmienne IP to spróbuj na zasadzie prób i błędów po prostu restartować swój router/modem i jeśli faktycznie IP ulegnie zmianie to zobacz, czy już problem znika. Jeśli nadal masz z tym problem lub masz stałe IP to skonsultuj się ze swoim ISP (usługodawcą twojego łącza internetowego) i opowiedz im o tym problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daris 0 Napisano 18 Październik 2018 Wydaje mi się, że teraz wiele osób ma z tym problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach