rosa65 0 Napisano 12 Marzec 2018 Halo! Szukam sprawdzonej taniej apteki internetowej|apteki internetowej|taniej apteki online|najtańszej apteki internetowej takiej jak ta. Znacie jakiekolwiek alternatywy albo odmienne tego standardu apteki internetowe? Z chęcią wysłucham waszego zdania na temat nabywania leków w necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Taurynka 0 Napisano 8 Kwiecień 2018 Ja ogólnie jestem zwolenniczka zakupu jednak w aptece stacjonarnej Po pierwsze masz preparat od ręki a po drugie farmaceuta zawsze cos doradzi Ja tak swego czasu bedac po jakis syrop dla dziecka zgadalam sie z farmaceutka o moich problemach z jelitami i ta odrazu zaproponowala mi Inteste na poprawe ich perystaltyki... Sprobowalam, kupilam i ciesze sie ze jej posluchalam przez neta napewno bym nie zamowila bo nie wiedzialabym co kupic i co jest faktycznie skuteczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wolos 0 Napisano 8 Kwiecień 2018 Takie rzeczy najlepiej wyselekcjonować pod względem opinii. W ten sposób będziesz pewny na co wydajesz pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
preJanusz 0 Napisano 10 Kwiecień 2018 Czasem zdarzy mi się kupić jakieś witaminy i suplementy, ale to musi być już wcześniej sprawdzona apteka internetowa, która cieszy się dobrą opinia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Antonn 0 Napisano 10 Kwiecień 2018 Nie wiem czy to jest bezpieczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jaasek 0 Napisano 14 Kwiecień 2018 Na recepte chyba nie da się kupić przez neta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
paprikka 0 Napisano 15 Kwiecień 2018 Ja jakoś nie lubię kupować leków przez internet wolę wybrać się do apteki stacjonarnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mardoska33 1 Napisano 24 Lipiec 2018 Ja jakoś nie lubię kupować leków przez internet wolę wybrać się do apteki stacjonarnej. Ale tutaj nie ma się czego bać - skład leków nie zmienia się co dwa tygodnie. Więc jak ktoś kupuje np leki przeciwbólowe, żele, maść czy też witaminy. Bez problemu można nabyć te produkty aptekach, jedną z tańszych jest z pewnością https://www.aptekagemini.pl/group/witamina-b12 Ja jestem zdecydowanie za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi