damiano1002 0 Napisano 6 Marzec 2018 (edytowane) Cześć. Poszukuję sklepu, gdzie można kupić różnego rodzaju węże. Nie wiem gdzie szukać czegoś takiego. Najlepiej we Wrocławiu. Znalazłem nawet http://wezetobi.pl/ Sądzicie, że to dobry sklep? Edytowane 9 Marzec 2018 przez damiano1002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mlaskacz 0 Napisano 6 Marzec 2018 jest sporo sklepów ZOO-logicznych. Nie we wszystkich są węże lub żmije. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MONTERMC 0 Napisano 6 Marzec 2018 Moim zdaniem lepiej jest znaleźć jakiś odpowiedni sklep w internecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
alkierz 0 Napisano 12 Marzec 2018 Kupowanie węży przez internet? A jak ukąsi listonosza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
melcia 0 Napisano 11 Kwiecień 2018 (edytowane) A czy wiecie może jak skutecznie reklamować swoją firmę? Czy gadżety reklamowe to dobra opcja? Czy taki pendrive z nadrukiem będzie dobrym wyborem? Edytowane 16 Kwiecień 2018 przez melcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kamilszmer 0 Napisano 15 Luty 2021 Jestem tego samego zdania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi