adrianzadora 0 Napisano 5 Marzec 2018 Cześć. Ostatnio zacząłem się wkręcać w planszówki i generalnie w gry analogowe Dużo gramy w 5 sekund jak mam gości, jakąś posiadówkę itp. to super się w to gra. Macie coś innego do zaproponowania gdzie by można ze znajomymi w 3-4 osoby pograć? Chodzi mi o coś prostszego, gdzie nad samą instrukcją obsługi nie musiałbym siedzieć pół godziny ale też żeby wciągało Dobre opinie słyszałem o Aferze na Wiejskiej, ktoś kojarzy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
patryczko 0 Napisano 5 Marzec 2018 Z gier planszowych to najbardziej lubię 1000 na szachownicy, jeśli to się liczy w tych kategoriach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
robertsobczak90 0 Napisano 12 Marzec 2018 Dobre opinie u nas w kafejce zbiera Afera na wiejskiej, jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś narzekał na nią, sam grałem dwa razy i też mi się podobała, toczy się podobnie jak Kolejka, ogólnie mam wrażenie jest ma dużo punktów wspólnych właśnie z Kolejką. Twórcy Afery prowadzą FB na facebook.com/graafera, można być na bieżąco w kwestii wydania itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
HoneyBee 31 Napisano 13 Marzec 2018 Też lubię czasem poimprezować Zainwestowałem w taką gierkę Trefl Gra Kim jest Janusz?, znajomym się spodobało, dużo śmiechu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi