opacy 0 Napisano 22 Luty 2018 Cześć, mam zamiar kupić dług i potrzebuję pomocy prawnika, który pomoże mi przez to wszystko przejść. Może ktoś z was ma jakieś rady ? Jeśli nie, to mi wystarczą namiary na kancelarię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
opacy 0 Napisano 25 Luty 2018 (edytowane) Przejrzałem ofertę pewnej kancelarii i zastanawiam się nad tym [link] Edytowane 5 Marzec 2019 przez Geo Niedozwolony link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kejti11 0 Napisano 28 Sierpień 2018 (edytowane) Zastanów się poważnie, czy takie uwiązanie jest Ci potrzebne. Pamiętaj, że kredyt to bardzo poważne zobowiązanie. Poczytaj sobie trochę na ten temat w sieci, zajrzyj na takie strony jak [link] . Myślę, że warto jeszcze raz rozważyć tę kwestię. Edytowane 5 Marzec 2019 przez Geo Niedozwolony link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Alffie 0 Napisano 20 Luty 2019 Sądzę że zakup długo to ryzykowna sprawa, chyba że mając spółkę kupisz swój własny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 5 Marzec 2019 Bardzo proszę o niezamieszczanie linków SEO i jakichkolwiek zgodnie z regulaminem. Dziękuję! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi