Morison 0 Napisano 7 Luty 2018 Są tutaj osoby które lubią majsterkować/interesują się elektroniką? Sam czasami coś naprawię albo chociaż spróbuję to zrobić, choć czasami brakuje mi jakiejś drobnostki. Wtedy korzystam najczęściej ze sklepu Aksotronik, gdzie można znaleźć wiele przydatnych rzeczy. A u Was jak to wygląda? Może ktoś jest w trakcie robienia jakiegoś poważniejszego projektu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Herba 0 Napisano 7 Luty 2018 No właśnie, jest tutaj ktoś taki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
SnowMan145 0 Napisano 10 Luty 2018 Ja też lubię majsterkować. Obecnie przygotowuję się do remontu, ale takie generalnego, więc obawiam się, że bez pomocy fachowców się nie obejdzie. Dlatego skorzystam z pomocy remont domu warszawa. Już parę razy korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pipido 0 Napisano 11 Luty 2018 Nie wiem czy jestem dobrym majsterkowiczem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
SungTang 0 Napisano 14 Marzec 2018 Ja lubię bardzo majsterkować. Obecnie wymieniam sobie gniazdka w domu. Zamówiłem sobie kilka na https://interblue.pl/osprzet-elektroinstalacyjny,c,71/ i sobie siedzę popołudniami i tak wymieniam po jeden-dwa gniazdka na pomieszczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
borowikowy 0 Napisano 16 Marzec 2018 Lubię czasem podłączyć jakieś układy scalone, polutować coś bądź zająć się szeroko pojmowaną elektroniką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi