Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
humorzasta

Wynajem

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Niedawno wynajęliśmy z chłopakiem (i psem :)) mieszkanie, gdyby ktoś szukał właśnie mieszkań, gdzie można wynająć z psem to polecam Okeno! :) Na innych portalach nie mogłam znaleźć a na tym znalazłam :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja postanowiłem zainwestować w mieszkanie, by własnie później móc je wynajmowac. chętnych nie brakuje, więc uważam, że to świetny pomysł na własny biznes. Za kilkanaście lat mieszkanie się zwróci, a później będzie na siebie zarabiac. Kupiłem apartament Lubicz w nadmorskiej miejscowości Rowy, gdzie corocznie przybywa mnóstwo turystów, także z zachodniej granicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często ludzie zadają sobie proste pytanie, czy bardziej opłaca się mieszkać w mieszkaniu, czy też w pięknym domu... Jak dla mnie, nie istnieje żadna prosta odpowiedź na to pytanie. Ale doskonale zdaję sobie sprawę, że każdy znajdzie coś dla siebie na stronie http://ogloszenia.nowysaczweb.pl/kategoria/nieruchomosci/domy/ . Serio, wiem o czym mówię, bo wszyscy moi znajomi korzystali z tego portalu jak poszukiwali własnych czterech kątów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o wynajem to my teraz znaleźliśmy fajne i wygodniejsze mieszkanie w warszawie, więc musielismy się przeprowadzić. W przeprowadzce bardzo pomogła nam firma transportowa Wiki, bez której nie dalibyśmy rady sami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...