Elion 1 Napisano 28 Styczeń 2018 I ile miesięcznie przeznaczacie na ciuchy? BO sam wydaję dużo za dużo i zbyt wiele mam tych ciuchów. Muszę coś z tym zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ritan 1 Napisano 29 Styczeń 2018 Szczerze mówiąc to mam bardzo mało ubrań... Ale jestem facetem i tyle mi wystarcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
preJanusz 0 Napisano 7 Luty 2018 Ja właśnie jako mężczyzna mam sporo, czasem mam wrażenie, że za dużo i jak myślę, że kiedyś czeka mnie przeprowadzka to trochę mnie to przeraża. Pewnie będę zmuszony trochę rzeczy wyrzucić, a raczej oddać potrzebującym. Błędem jest to, że kupuję nowe, a nie pozbywam się starych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
RomualdTraug44 0 Napisano 8 Luty 2018 Ja ubrania kupuję tylko wtedy, kiedy czuję, że potrzebuje już nowe, czyli nie za często na szczęście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Napisano 6 Marzec 2018 Nie mam w szafie dużo ubrań, ale większość z nich mam wykonaną z dobrych materiałów, tak żeby starczyly na długo. Lubie na przykład koszulki z 4f https://4f.com.pl/koszulki_(t-shirty),19,0.html bo naprawdę fajnie się w nich chodzi i są dobrze wykonane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi