gailmeet 0 Napisano 23 Styczeń 2018 Witam mam wlasny punkt obslugi klienta w galeri handlowej i zamierzam byc bardziej widoczna wiec pewnie przyda sie jakis roll-up reklamowy ale nie wiem gdzie robia takie rzeczy-moze wy mi podpowiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mundy 0 Napisano 24 Styczeń 2018 Ja również potrzebuje kogoś takiego więc czekam na propozycję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Parabuna 1 Napisano 13 Luty 2018 A moze jakieś ciekawe gadżety reklamowe, coś takiego jak ma w ofercie http://www.izisport.pl/ ? wydaje mi się że to bardzo przyciąga ludzi z tego co zauważyłam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tangoP 0 Napisano 18 Luty 2018 Masz rację, gadżety reklamowe to na prawdę niezły pomysł, ale pamiętajcie żeby nie rozdawać takich bezużytecznych, ale raczej takie, które klient w jakiś sposób wykorzysta Ja w swojej firmie raz za czas zamawiam pendrivy z logiem firmy na pendrivy-reklamowe.pl i wydaje mi się że to całkiem niezły patent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi