Tomo33 2 Napisano 15 Styczeń 2018 WIZYTÓWKA INTERNETOWA CZY WIĘKSZA STRONA WWW? Jeżeli zadajesz sobie to pytanie to polecam przeczytanie artykułu. Wybór nie jest prosty, ponieważ każda z zaprezentowanych opcji ma swoje plusy oraz minusy. Warto więc poznać szczegóły tego, czym jest wizytówka internetowa, a czym jest bardziej rozbudowana strona z systemem CMS. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
boro1 0 Napisano 15 Styczeń 2018 A może warto byłoby o to popytać znajomych? Według mnie jest to naprawdę dość dobre rozwiązanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ritan 1 Napisano 10 Marzec 2018 Te wizytówki jakoś mnie nie przekonują :/ To znaczy jak ktoś nie ma strony, no to lepszy rydz niż nic, ale jednak zbyt wiele w takiej wizytówce nie ma. Jak ja założyłem swój serwis samochodowy, to poprosiłem agencję kreatywną z https://specialspace.pl/ o stworzenie dla mnie profesjonalnej strony internetowej. Wszystko wyszło naprawdę dobrze, oprócz nowoczesnej strony otrzymałem też fachową, techniczną pomoc. A najbardziej to cieszy mnie to, że strona jest całkowicie responsywna- na smartfonach wygląda i działa tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bombixu 0 Napisano 11 Marzec 2018 A po co to komu jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi