GaMeR_x 0 Napisano 28 Listopad 2017 Serdecznie zapraszam do sklepu 4console.pl, w którym znajdziecie najlepsze gry na wszelkiego rodzaju konsole oraz PC, a także konsole oraz mnóstwo świetnych akcesoriów. Wszystko to w najatrakcyjniejszych cenach na rynku! Ponadto za zapisanie się do newslettera otrzymacie dożywotnie 2% rabatu na wszystkie produkty Zachęcam również do odwiedzenia facebook'a, ponieważ na fanpage'u 4console.pl trwa aktualnie mikołajkowy konkurs, w którym do wygrania są wspaniałe nagrody! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fotelkom.pl 0 Napisano 31 Październik 2018 Jeżeli chodzi o konsole, to zdecydowanie jestem fanem PlayStation 4. Co do gier to już mocno subiektywne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
happy01 0 Napisano 24 Styczeń 2019 Czy grałeś już w tę prostą i interesującą grę- clicker heroes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malza2 0 Napisano 24 Styczeń 2019 Moim zdaniem w Sieci znajdzie się sporo informacji na ten temat. Warto sobie poszperać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erykmes 0 Napisano 2 Październik 2019 hejka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhegmann 0 Napisano 14 Październik 2019 A gdzie mogłabym kupić nowego pada do gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowe44 0 Napisano 23 Grudzień 2019 Bardzo fajne propozycje z Wasze strony. W niektóre jeszcze nie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jutuber 0 Napisano 6 Styczeń 2020 a darmowe propozycje jakieś macie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisiti90 0 Napisano 18 Czerwiec 2021 Jakoś w wiele gier nie grałam, ale mam tak, że jak się w coś wkręcę to potrafię strasznie męczyć i spędzać wiele godzin na graniu w tą grę. Tak miałam z Red Dead, gra jest świetna, bardzo dobrze dopracowana. Na stronie https://ekspert.ceneo.pl/jak-zaczac-grac-w-red-dead-online-poradnik-dla-poczatkujacych możecie sobie sprawdzić jak zacząć grać w nią online. Warto sobie spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach