GaMeR_x 0 Napisano 28 Listopad 2017 Serdecznie zapraszam do sklepu 4console.pl, w którym znajdziecie najlepsze gry na wszelkiego rodzaju konsole oraz PC, a także konsole oraz mnóstwo świetnych akcesoriów. Wszystko to w najatrakcyjniejszych cenach na rynku! Ponadto za zapisanie się do newslettera otrzymacie dożywotnie 2% rabatu na wszystkie produkty Zachęcam również do odwiedzenia facebook'a, ponieważ na fanpage'u 4console.pl trwa aktualnie mikołajkowy konkurs, w którym do wygrania są wspaniałe nagrody! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basienta88 0 Napisano 7 Luty 2018 Czemu piszesz to po angielsku...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
veerttt 0 Napisano 13 Luty 2018 bo to są angielskie sklepy. w każdym razie nie polskie strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hankama 0 Napisano 1 Marzec 2018 Wiedźmin 3, Dark Souls 2, Cała seria Uncharted Na Ps4 oczywiście. Na Ps3 The last of US Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CandyTurtle8 0 Napisano 2 Marzec 2018 Ja uwielbiam RPG dlatego bardzo lubię pograć w Diablo III. Wiele wspaniałych godzin spędziłem w tej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HoneyBee 31 Napisano 2 Marzec 2018 Najlepsza giera to GTA V, zwłaszcza na PS4. Dobra cenka jest teraz na nią, tutaj za 145 zł. Widzimy się on-line! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BasiaPoz 1 Napisano 4 Marzec 2018 Gta 5 super gierka Fajnie się gra szczególnie na konsoli Polecam rownież Horizon Zero Down i Far Cry 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KabanKa 0 Napisano 25 Marzec 2018 Zdecydowanie Wiedźmin 3 , a z nowości polecam Kingdom Come Deliverance super symulator średniowiecznego rycerza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrekSkalski123 1 Napisano 10 Kwiecień 2018 Mortal Kombat xl! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cozakan 0 Napisano 18 Kwiecień 2018 oczywiscie polski wiedzmin 3 dziki gon czuje ze bedzie to gra ponadczasowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZa 0 Napisano 16 Maj 2018 Dla mnie najlepszymi grami jak do tej pory są wszystkie Fallout-y . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogdan34 0 Napisano 16 Maj 2018 Dla mnie póki co wiedźmin 3 - ma naprawdę dobry end game - chyba najlepszy jaki dotychczas widziałem w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WarriorChairs 0 Napisano 9 Październik 2018 Jeżeli chodzi o PS4, to moim zdaniem króluje parę gier. Przede wszystkim niedawno wypuszczona na rynek FIFA19, wszyscy także czekają już na nową grę od CD Projekt Red - Cyberpunka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boomsonic 0 Napisano 21 Październik 2018 Dzięki, na pewno sprawdzę ich ofertę bo pograłbym w jakieś nowe gierki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fotelkom.pl 0 Napisano 31 Październik 2018 Dobre gry, na pewno warto sprawdzać takie sklepy, czasem można liczyć na fajne przeceny czy promocje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martafisz 0 Napisano 1 Grudzień 2018 Polecam Najnowsze God of War na Ps4 wgniata w fotel :) 30 godzin za mną :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrekSkalski123 1 Napisano 28 Styczeń 2019 Hejo! A znacie jakieś miejsce, gdzie można znaleźć gry w promocyjnej cenie? Będę wdzięczny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HoneyBee 31 Napisano 3 Luty 2019 W dniu 28.01.2019 o 09:54, PiotrekSkalski123 napisał: Hejo! A znacie jakieś miejsce, gdzie można znaleźć gry w promocyjnej cenie? Będę wdzięczny! Sklep sferis.pl ma często przeceny na gierki cyfrowe jak i zwykłe boxy. Plusem jest mega szybka wysyłka cyfrówek, do 15 minut. Warto śledzić ich ofertę TUTAJ Zamówiłem sobie też u nich preorder Metro Exodus - Aurora Limited na PS4, z fartem się udało bo strasznie szybko się wyprzedawały. Fajne gratisy dodają. Zostały jeszcze zwykłe preordery, gdzie dodawane są plakaty Metro - https://www.sferis.pl/gaming-2011?q=metro+exodus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Corwin 0 Napisano 4 Marzec 2019 Fifa 19 i PS4 wiadomo. Nie ma lepszego połączenia dla mnie i przyjaciel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 0 Napisano 6 Marzec 2019 Resident Evil 7 Gold. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz398 0 Napisano 30 Marzec 2019 Zdecydowanie GTA. Nie ma lepszej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eva Unit 002 0 Napisano 30 Maj 2019 God of War z zeszłego roku robi robotę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MalgorzataMili 0 Napisano 7 Lipiec 2019 RDR2 na X1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach