VecoMM 0 Napisano 24 Listopad 2017 Witam, Mam pytanie odnośnie jakie gry mi pójdą? Myślałem o kupieniu H1Z1, Rust, Killing floor 2 lub The Elder Scrolls Online. Nie bardzo znam się zbytnio na parametrach i ciężko mi powiedzieć czy cokolwiek z tego będzie działać w miarę płynnie. Moje parametry to Karta Graficzna: NIVIDIA GeForce GT 630 Pamięć: 5 GB RAM Procesor: Intel Pentium 3.00 GHz System: Windows 8.1 64-bitowy Z góry dziękuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rude_dude234 1 Napisano 11 Grudzień 2017 Na pewno takie gry przeglądarkowe, ale obawiam się, że nie wszystkie ) H1Z1 - minimalne wymagania: Procesor: Intel i3 z technologią Hyper-Threading; Karta grafiki: Nvidia GeForce GTX 275 lub lepsza z obsługą DirectX 10; Pamięć: 4 GB RAM; Twardy dysk: 20 GB wolnego miejsca; System operacyjny: 64-bitowy Windows 7. RUST: Wymagania minimalne – gra zostanie uruchomiona na komputerze o specyfikacji minimalnej, w której występuje procesor o taktowaniu 2 GHz, 4 GB pamięci RAM, 1 GB wolnej przestrzeni dyskowej i system operacyjny Windows XP. Wymagania rekomendowane – najlepiej w grę RUST będzie się grało, posiadając komputer z systemem operacyjnym Windows 8.1 lub Windows 10. Dodatkowo potrzebny jest procesor Core i5 3 GHz, 8 GB pamięci RAM, karta graficzna 512 MB i 2 GB wolnej przestrzeni na dysku HDD. Wszystko jest w necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WarriorChairs 0 Napisano 9 Październik 2018 Co do The Elder Scrolls online, to również wątpię czy uda Ci się to uruchomić. Dość dużym problemem jest w Twoim przypadku karta graficzna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
theuniverse 0 Napisano 26 Listopad 2018 Na minimalnych może pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mamba02 0 Napisano 26 Listopad 2018 Wydaje mi się, że na minimum to płynnie nawet nie będzie hulało. A grać w mmo z przycinkami i klatkowaniem, to tragedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Effolan 0 Napisano 15 Grudzień 2018 Dużym problemem w Twoim przypadku jest ilość RAMU która jest za mała. Karta graficzna też nie spełnia jakichkolwiek wymagań co do nowych, a nawet starszych gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royal-Comp 0 Napisano 8 Styczeń 2019 Jest to dość słaby komputer - szczególnie jak na 2019 - ale przy odrobinie szcześcia może odpalisz np. H1Z1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach