Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
pekarmiscz

Przedłużanie włosów

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

ja zawsze narzekałam na słabe i łamliwe włosy. Ostatnio na prezent urodzinowy chłopak zafundował mi przedłużanie włosów! Zabieg wykonałam w salonie Headstyler, pracują tam profesjonaliści i oferują różne rodzaje włosów. Sami zobaczcie Headstyler

Wybrałam naturalne włosy kaukaskie i doczepiono mi je za pomocą mikroringów. Cały zabieg przebiegł sprawnie, a ja ciesze się długimi i zdrowymi włosami. POLECAM!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile płaciłaś i jak je myjesZ ???? możesz pokazać jakieś zdjęcie z tyłu ?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o wypadanie włosów to zdecydowaniem moim faworytem jest Vitapil. Po złym przedłużeniu włosów na wesele siostry moje włosy były w okropnym stanie. Vitapil je znacznie odbudował i co najważniejsze pojawiło się mnóstwo baby hair. Stosowałam go też w ciąży i zdecydowanie polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, a dlaczego chcesz przedłużać włosy... ? Przecież sztuczny włos nigdy nie będzie wyglądał tak dobrze jak naturalny. Nie lepiej będzie po prostu zadbać o to żeby włosy przestały wypadać... ? Wbrew pozorom to wcale nie jest trudne. Sam borykałem się z tym problemem i długo szukałem rozwiązania, aż w końcu trafiłem na odżywkę przeciw wypadaniu włosów Biotebal, która mi pomogła. Wiem, że ciężko to dostać podobno w stacjonarnych aptekach, ale dla mnie to nie problem, bo ja po prostu wszedłem sobie na stronę https://eapteka.pl/biotebal-odzywka-przeciw-wypadaniu-wlosow-200-ml-100006567 i tam bezpośrednio u nich zamówiłem :) . Taniej, szybciej, bez wychodzenia z domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to bardzo sztucznie wygląda !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...