Nerd 0 Napisano 12 Marzec 2021 wszystko zależy od osoby obdarowywanej. U mnie np ostatnio kupiliśmy w prezencie matę masującą Medivon dla mamy, która dużo czasu w pracy spędza w pozycji siedzącej. Więc wracając do domu może się zrelaksować na takiej macie. Czasami sam korzystam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kalamarnica 0 Napisano 2 Czerwiec 2021 Alkohol zwłaszcza dla mężczyzny zawsze jest mile widzianym prezentem lub dodatkiem do prezentu. Sklepy z alkoholami sa otwarte nawet w niedzielę (np. sieć sklepów Mazurek https://sklepmazurek.pl) tak więc problemu z kupnem nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Krisiti90 1 Napisano 11 Sierpień 2021 Może i telefon będzie dobrym pomysłem prezentowym? Co wy na to? Warto porozglądać się za takimi rzeczami. Poszukajcie sobie inspiracji w internecie, polecam. Myślę, że iphone xs to bardzo dobry wybór. Ja mam telefon od Apple, też parę innych sprzętów i bardzo sobie chwalę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi