238SAMIxD 0 Zgłoś Napisano 13 Październik 2017 Od ostatniej aktualizacji Windows 10 podczas używania aplikacji pełnoekranowych (np. League of Legends, Counter-Strike:Global Offensive), kiedy próbuję ją zminimalizować (ALT+TAB), komputer się zawiesza. Nie da się zrobić nic, oprócz wyłączenia go, poprzez przytrzymanie przycisku uruchamiania. Jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DK2591 0 Zgłoś Napisano 21 Maj 2018 Witam, Mam następujący problem z komputerem gdy go włączam chodzi płynie przez pierwsze 10 minut potem się zawiesza i automatycznie resetuje problem pojawia się trzy raz pod rząd po czym potem działa normalnie. Wie ktoś może co to jest za problem i jak temu zaradzić wydaje mi się że może to być płyta główna ?? Pozdrawiam http://helpik24.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tulipanna 0 Zgłoś Napisano 16 Wrzesień 2018 Wydaje mi się, że najlepiej w tej sprawie napisać do jakiegoś fachowca. Poszukaj jakiegoś forum informatycznego lub spróbuj zrobić format swojego komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giegosa 0 Zgłoś Napisano 24 Wrzesień 2018 Może warto zostawić ten temat specjaliście? Sądzę, że to może być bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WarriorChairs 0 Zgłoś Napisano 9 Październik 2018 Może coś na dysku być uszkodzone, profilaktycznie można zrobić zawsze kontrolę czy nie powstały "bad sectory" na dysku twardym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkownas88 0 Zgłoś Napisano 18 Październik 2018 Dokładnie, warto sprawdzić dysk bo może on być powodem tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach