pszczolkaaa 0 Napisano 28 Sierpień 2017 (edytowane) Czy oklejanie aut reklamą firmy jest tandetą? My właśnie rozmyślamy nad czymś takim, ale nie wiem jak taka usługa wygląda cenowo? Droga jest? Edytowane 6 Wrzesień 2017 przez pszczolkaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lortus 0 Napisano 28 Sierpień 2017 niestety nie wiem jak to wygląda cenowo, ale na pewno jest to skuteczny sposób reklamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
alice17 0 Napisano 29 Listopad 2017 Wydaje mi się, że opcja oklejanego auta nie jest już zbyt ciekawa. Postawiła bym jednak na coś innego. Mogę zaproponować jakiś baner albo po prostu najlepsza będzie reklama w wersji druk roll up Może ktoś ma tutaj jakieś doświadczenia i może o tym opowiedzieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Parabuna 1 Napisano 13 Luty 2018 Taka reklama się sprawdza tylko jak auto jest w ciągłym ruchu. Wydaje mi się że lepsze są na przykład takie gadżety reklamowe - http://www.izisport.pl/ które trafiają bezpośrednio do klienta i na pewno większą uwagę przyciągają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi