macstar 0 Napisano 18 Sierpień 2017 Witam obecnie posiadam taki oto zestaw MSI ZH77A-G43 H77 1155 GB LAN SATA III Intel Core I5-2320 3.0Ghz 6MB NVIDIA GeForce Gt 740 2GB ( miałem 960 ti niestety krótko żyła ) 16 gb ram Caviar 500GB 64mb Sata III LG DVD+RW OCZ ModXStream pro 600w Modulator i teraz zastanawiałem się nad upgradem komputera, jedną z rzeczy jaką chciałem wymienić jest dysk, na dysk SSD natomiast tutaj pojawia się pytanie jaki ? druga rzecz to pytanie do Was co byście polecili w tym zestawie zmienić ? komputer długie godziny jest używany do gier głównie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrmaciao 0 Napisano 25 Wrzesień 2018 Oj ten procek i karta graficzna nie wyglądają dobrze. Polecałbym ci je zmienić. Napisz jaki masz budżet a ja spróbuje pomóc. Proszę też o odpowiedz na moje pytania Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabrysianowak 0 Napisano 7 Listopad 2018 (edytowane) Właśnie zależy http://ramykultury.pl/systemy-zawieszania-wieszania-obrazow.html od budżetu Edytowane 12 Listopad 2018 przez gabrysianowak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIkolnet_pl 0 Napisano 27 Listopad 2018 Upgrade'owanie komputera może bardzo pomóc naszemu sprzętowi. Trzeba zwrócić uwagę na model posiadanej karty graficznej czy procesora, żeby nie kolidował z nowo dobranym komponentem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach